SON DAKİKA

Genel

Genel Haberleri

Milyonların Gözü Kulağı Kademeli Emeklilikte

EYT'den faydalanamayan sigorta girişi 8 Eylül 1999 - 2008 tarihleri arasında olan vatandaşlar kademeli emekliliği bekliyor.

Elazığ'da Vefat Edenler 27.02.2024

Elazığ Vefat Edenler 27.02.2024

Sivrice’de Miting Gibi SKM Açılışı

Yeniden Refah Partisi Sivrice Belediye Başkan Adayı Ebubekir Irmak’ın Seçim Koordinasyon Merkezi miting havasında, coşkulu bir kalabalık ile açıldı.

Elazığ'da Vefat Edenler 23.02.2024

Elazığ'da Vefat Edenler 23.02.2024

Elazığ'da Vefat Edenler 22.02.2024

Elazığ'da Vefat Edenler 22.02.2024

Elazığ'da Vefat Edenler 21.02.2024

Elazığ'da Vefat Edenler 21.02.2024

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Elazığ'da 67 Personel Alacak

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Merkez ve Taşra Teşkilatında çalıştırılmak üzere Elazığ'da 67 sözleşmeli personel alımı yapacak. . 

Sağlık Bakanlığı 27.000 Sözleşmeli Personel Alacak

Sağlık Bakanlığı, merkez ve taşra teşkilatı hizmet birimlerinde istihdam edilmek üzere 27.000 sözleşmeli personel alacak. 

Şahin Başkana Kim Ne Dedi?

Elazığ Belediye Başkanı ve AK Parti Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları ile vatandaşlar arasında geçen diyaloglar dikkatle takip ediliyor. Vatandaşların Başkan Şerifoğulları'na yönelik sarfettiği ifadeler büyük dikkat çekiyor.

TCDD İşletmesi Genel Müdürlüğü 95 İşçi Alacak

TCDD İşletmesi Genel Müdürlüğü Teşekkülü işyerlerine belirsiz süreli iş sözleşmesiyle 12 kaynakçı (oksijen ve elektrik), 69 makine bakımcı ve 14 makine teknisyeni - motor ve makine (motor tamircisi) olmak üzere 95 işçi alınacak.

Yüzüklerin Efendisi

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, seçim kampanyası sürecinde hitabetinin yanı sıra vücut dili ve giyim kuşamıyla da büyük dikkat çekiyor.

Sıcak Gülüşü Yürekleri Isıtıyor

31 Mart yerel seçimleri için sahada aralıksız bir şekilde çalışmalarını sürdüren Başkan Şerifoğulları, gittiği her yerde sevgi, coşku ve muhabbetle karşılanıyor. 

Milletvekili Gürsel Erol, Paylaşım Yapmayı Neden Bıraktı?

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol’da son aylarda çok bariz bir durgunluk gözleniyor.

Milletvekili Işıkver: Depremin Yüreklerimizdeki Sarsıntısı İlk Günkü Gibi Tazeliğini Koruyor

MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver, 6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen ve asrın felaketi olarak değerlendirilen Kahramanmaraş merkezli depremlerin birinci yıldönümünü dolasıyıla mesaj yayınladı.

Başkan Alan: 6 Şubat Depreminde Hemşerilerimizle Birlikte Firmalarımız da Seferber Oldu

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan,  şehrimizde yatırım yaparak istihdam ve üretime katkıda bulunan firma ziyaretlerini süründürüyor.

Demirci, 6 Şubat Depreminin Yıl Dönümünde Bir Mesaj Yayımladı

Ziver Holding Yönetim Kurulu Başkanı İş İnsanı Veysel Demirci, 6 Şubat Depreminin yıl dönümünde bir mesaj yayımladı.

Elazığ Şivesiyle Haber Olur mu? İşte sonucu!

Elazığımızın güzel şivesini hatırlamak ve tanıtmak amacıyla bundan böyle birtakım haberleri yöresel kelimelerle süsleyerek okuyucularımızla paylaşacağız.

2023 Depremleri Sonrası Elazığ'da Yapılan Destek Ödemeleri Belli Oldu

2023 Depremleri sonrası AFAD tarafından Elazığ'da depremzedelere yapılan destekler belli oldu. Elazığ’da yaklaşık 1 yılda toplam 974 Milyon TL destek yapıldı.

Elazığ'da Yıkım İşlemi Tamamlandı

Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman, 6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Elazığ'da 3 kat ve üzeri apartman vasfındaki ağır hasarlı son binanın yıkım işleminin gerçekleştirildiğini açıkladı. 

Toplam 1047 haber.