Bu zihin oyununda iki ayrı ev görseli sunulmakta ve görünüşte birbirine oldukça benzeyen bu evler arasında üç adet fark bulunmaktadır. Ancak bulmaca, yalnızca 10 saniye içinde çözülmesi gerektiği için, hatta zeki bireylerin bile güçlük çektiği bir meydan okuma sunmaktadır. Peki, bu zorlu zeka bulmacasında başarılı olabilecek misiniz?

Zeka Sınırlarını Zorlayan Bulmaca: Evler Arasındaki Üç Farkı Kimse Bulamıyor!

Bu basit görünen bulmaca, aslında zeka sınırlarını zorlayarak, evler arasındaki üç farkı bulmayı oldukça güç bir hale getiriyor. Türkiye genelinde 1723 kişiye sunulan bu bulmacada, sadece 57 kişi farkları 10 saniyelik süre zarfında tespit edebildi. Bu, bulmacanın sadece zeki insanlar için bile zorlayıcı olduğunu gösteriyor ve sadece çok zeki kişilerin bu süre içinde başarı gösterebileceği iddiasını güçlendiriyor.

Bu zorlu zeka testiyle karşı karşıya geldiğinizde, sizin performansınız nasıl olacak? İşte o meydan okuma!

Bulmaca İpucu: Zeki insanlar bile 3 farkı bulmakta fazlaca zorlanabiliyordu. Eğer siz de bulamadıysanız; evin sağ alt, sol üst ve orta hafif sol kısmına daha dikkatli bakmalısınız.

ZEKA TESTİNDEKİ 3 FARKIN YERİ

Bu zeka bulmacası, zeki insanların bile zorlandığı bir meydan okuma sunuyor. Evler birbirine oldukça benzer olduğu ve verilen süre kısıtlı olduğu için, bu üç farkı bulmak neredeyse imkansız hale geliyor.

Eğer siz de evler arasındaki üç farkı keşfetmekte zorlandıysanız, işte size bir yardımcı öneri. Aşağıdaki resme göz atabilirsiniz. Bu resimde, zeka testinde aradığınız üç farkın tam yerini gösteriyoruz;