Beyaz TV ekranlarında yayınlanan "Derin Futbol" programında sunucu Ertem Şener ile yorumcu Ahmet Çakar arasında gerilim dolu bir tartışma yaşandı. Tartışma, Ahmet Çakar'ın, Ertem Şener'in program öncesi ile program esnasında farklı tavırlar sergilediğini iddia etmesiyle patlak verdi.

'NAMUSUN VE ŞEREFİN VARSA ANLAT'

Ahmet Çakar, Ertem Şener'e, "Ertem, 'Program öncesi farklı konuşuyorsun, programda farklı konuşuyorsun.' Roportaj öncesi ne konuştuğunu anlatmamı ister misin?" şeklinde yanıt verdi. Bunun üzerine Ertem Şener, "Anlat hocam! Namusun ve şerefin varsa anlat!" diyerek Çakar'a sert bir şekilde karşılık verdi. Ahmet Çakar ise, "Program biter" şeklinde yanıt verdi.

Tartışma giderek kızıştı ve Ertem Şener, öfkeyle, "Hocam sen beni başka sunucularla karıştırma. Ben senin enseye tokat vurduğun kişilerden biri değilim. Yalanlarla iş yapamayız." dedi. Ahmet Çakar ise bu sözlere, "Vurdum ya dün akşam" yanıtını verdi. Tartışma ilerledikçe Ertem Şener, "Vurdun, ama bir daha dene bakalım. Nasıl konuşuyorsun? Ben efendilik yaptıkça sen beni başka sunucularla karıştırdın!" diyerek tepkisini sürdürdü.