Torbalı Belediyesi, Kent Lokantası’nın ilkiyle hizmet vermeye başladı. Lokantada, günlük dört çeşit yemek, 90 TL karşılığında vatandaşların beğenisine sunulacak.

TORBALI BELEDİYESİ'NİN YENİ LOKANTASI HİZMETE GİRDİ

Torbalı Belediyesi, artan ekonomik zorluklar ve yurttaşların alım gücündeki düşüş nedeniyle, Kent Lokantası'nın ilkini hizmete sundu. Belediye tarafından işletilen bu lokantada, günlük dört çeşit yemek, 90 TL karşılığında halka sunulacak. Seçim öncesinde Belediye Başkanı Övünç Demir’in vaatleri arasında yer alan bu proje, özellikle asgari ücretle çalışanlar, engelliler ve emeklilere yönelik olarak hayata geçirildi ve yoğun bir katılımla açılışı gerçekleştirildi.

GÜNDE 3 SAAT HİZMET SUNACAK

Açılışta CHP Yüksek Disiplin Kurulu üyesi Özkan Tice ve Ekincan Aksoy, desteklerini göstererek yer aldı. Lokanta, her gün 11.30 ile 14.30 saatleri arasında hizmet vererek, vatandaşların uygun fiyatlarla sıcak yemek ihtiyacını karşılamayı hedefliyor. Ayrıca, Ayrancılar’a yeni bir lokanta açılacağı müjdesini veren Belediye Başkanı Övünç Demir, "Doğru olan neyi gerekiyorsa onu yapmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

"Ayrancılar’da bir ay içinde kent lokantası açacağız"

Açılışta konuşan Başkan Demir, şu ifadeleri kullandı:

“Ülkemizin mevcut durumu maalesef olumlu değil. Ekonomi ile ilgili ciddi sorunlar yaşıyoruz. Kent lokantaları, dar gelirli vatandaşlarımız için gerçekleştirdiğimiz bir projedir. Lokantamız herkesin hizmetine açıktır. İlerleyen günlerde Halk Kart projemizle kent lokantamızdan öncelikli grupların yararlanmasını sağlamayı hedefliyoruz. 'Torbalı’ya ne yapılıyorsa, Ayrancılar’a da o yapılacak' demiştik. Bu çerçevede, bir ay içinde Ayrancılar’da da bir kent lokantası açacağız. Sosyal demokrat, halka hizmet eden bir belediyecilik anlayışı ile bir elin verdiğini diğer elin görmeyeceği ve ihtiyaç sahiplerinin gerçekten faydalanacağı bir sistem kuruyoruz. Bugüne kadar nasıl hizmet verdiysek, bundan sonra da doğru olanı, adil olanı yapmaya devam edeceğiz. Bugün de doğru bir adım attığımıza inanıyorum.”