Spor Haberleri
SON DAKİKA

Spor Haberleri

Elazığspor Destan Yazıyor

TFF 3. Lig 2. Gurupta mücadele eden Bordo Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor, ligin 24. Haftasında deplasmanda Anadolu Üniversitesi ile karşılaştı.

Gençlik Merkezleri Arası Masa Tenisi Müsabakaları Düzenlendi

2024 Yılı Gençlik Merkezleri arası Masa Tenisi Müsabakaları sporcuların katılımıyla Elazığ Yakup Kılıç Spor Salonunda yapıldı.

Elazığspor, Deplasmandan 1 Puanla Dönüyor

TFF 3. Lig 2. Gurupta mücadele eden Bordo Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor Ligin 21. Haftasında deplasmanda Silifke Belediyespor’la karşılaştı. Müsabaka 2-2 beraberlikle sonuçlandı.

Elazığspor, Seyirci Sayısı İle Süper Lig Takımlarını Geride Bıraktı

Elazığ’ın marka değeri Elazığspor, ligdeki namağlup ünvanının yanı sıra tribün desteği ile de gündemdeki yerini koruyor. 

Gakgoş Fırtına Gibi Esiyor

TFF 3. Lig 2. Grupta mücadele eden Bordo Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor, bu hafta konuk ettiği Ergene Velimeşe Spor'u 1-0 mağlup ederek hanesine 3 puan daha ekleyerek namağlup serisini sürdürdü.

Elazığspor - Ergene Velimeşespor Maçının Biletleri Satışa Sunuldu

TFF 3. Lig 2. Grup Mücadelesinde bu hafta Elazığ Atatürk Stadyumunda oynanacak Elazığspor - Ergene Velimeşespor Maçının biletleri satışa sunuldu.

Elazığ’da Teknofest ve Deneyap Konulu İl Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen toplantıda, Vali Yardımcısı Armağan Yazıcı başkanlığında ilgili kurumların katılımıyla TEKNOFEST ve DENEYAP konulu il değerlendirme toplantısı yapıldı.

Gakgoş'a Nazar Değdi

TFF 3. Lig 2. Grup mücadelesinde son haftalarda üst üste aldığı galibiyetlerle büyük bir çıkış yakalayan Elazığspor, bu hafta karşılaştığı TPAO Batman Petrolspor ile 1-1 berabere kalarak galibiyet serisini bozdu. 

Sevgi, Coşku, Başarı

Üst üste aldığı galibiyetlerle Tff. 3 Lig 2. Grubun zirvesine adım adım yaklaşan Elazığspor’da keyifler yerinde. 

Elazığspor: 2 - Turgutluspor: 1

TFF 3. Lig 2. Grubun 18. haftasında temsilcimiz 3Gen Holding Elazığspor sahasında Turgutluspor’u konuk etti. Karşılaşma Temsilcimiz Elazısğpor rakibini 2-1 mağlup ederek galibiyet serisini sürdürdü.

Şampiyonlardan Genel Sekreter Ali Şiş’e Teşekkür Ziyareti

Antalya’da yapılan, Kick Boks Türkiye Şampiyonasında dereceye giren sporcular ve Kick-Boks İl Temsilcisi Abdulhaya Alan, Elazığ İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ali Şiş’i makamında ziyaret ederek verdiği desteklerden dolayı teşekkür ettiler. 

Elazığspor'da Pazarspor Maçı Mesaisi Başladı

Haftasonu kendi sahasında Amasyaspor’u 2-1 mağlup ederek moral depolayan Bordo Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor, Ligin 17. Haftasında deplasmanda oynayacağı Pazarspor Maçı hazırlıklarına başladı.

Başkan Şerifoğulları, Gençlerle Buluştu

Elazığ’daki yoğun programlarına devam eden Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları bu kez, AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş ile birlikte gençlerle buluştu. Başkan Şerifoğulları ayrıca, Amasyaspor FK’yı 2-1 mağlup ederek haftayı 3 puanla kapatan 3Gen Holding Elazığspor’u tebrik etti.

Gençlik Merkezi ve Spor Tesisleri Açıldı

Akçakiraz Beldesinde yapımı tamamlanan gençlik merkezleri, spor alanları ve kültür merkezleri düzenlenen tören ile hizmete açıldı.

Başkan Bahçeci: Elazığ, vatanına sevdalı şehirdir

Elazığ Medya İnternet Yayıncıları ve Gazeteciler Derneği Başkanı Erhan Bahçeci, Elazığspor taraftarlarının Kelkit Hürriyetspor deplasmanında maruz kaldığı olaylar ile ilgili bir kınama mesajı yayımladı.

Milletvekili Işıkver, taraftarlar ve kolluk kuvvetleri hakkında suç duyurusunda bulundu

MHP Elazığ Milletvekili Semih IŞIKVER 12 Kasım 2023 tarihinde Kelkit İlçe Stadyumunda oynan Kelkit Hürriyetspor ile 3GEN Elazığspor arasındaki müsabakada Elazığspor taraftarlarına tahrik ve tahkir edici tezahüratta bulunan Kelkit Hürriyetspor taraftarlarına ve görevini kötüye kullanarak kasten yaralamaya yönelik şekilde Elazığpor taraftarlarına saldırılarda bulunan Polis memurları hakkında suç duyurusunda bulundu…

Yüzyılın Hamlesinde Dereceye Giren Sporcular Ödüllendirildi

Elazığ Belediyesi tarafından 28 Ekim’de başlatılan Yüzyılın Hamlesi Satranç Turnuvası'nda dereceye giren sporcular, Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları tarafından ödüllendirildi.

Başkan Şerifoğulları, Spor Köyü İnşa Çalışmalarını İnceledi

Eser, hizmet ve gönül belediyeciliği ilkesiyle başladığı hizmet yolculuğuna devam eden Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Doğukent Mahallesi’ne cazibe kazandıracak Spor Köyü inşa çalışmalarını yerinde inceledi.

Milletvekili Işıkver’den Elazığ İçin Önemli Talepler

MHP Elazığ Milletvekili Semih Işırver, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak’ı ziyaret etti.

Elazığ’da Ses Yarışması Finali Gerçekleştirildi

Elazığ’da üniversite okuyan öğrencilere yönelik Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın düzenlediği ‘Sahne Sırası Sende’ Ses Yarışması İl Finali yapıldı.

Rektör Göktaş’a Çekya’da Bilime Katkı Ödülü Verildi

Çekya’nın başkenti Prag’da düzenlenen 9. Uluslararası Bilim Kültür ve Spor Kongresi’nde Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş’a Bilime Katkı Ödülü takdim edildi.

Gençlik Merkezi'nde Ücretsiz Gelişim Kursları Başladı

Egitim-Ögretim döneminin başlaması ile beraber çocuklar ve gençler farklı alanlarda kendilerini geliştirebilmeleri ve yeteneklerini keşfedebilmeleri için Gençlik Merkezi’nde gerçekleştirilen kurs kayıt işlemleri başladı.

Spor Köyü, Doğukent Mahallesine cazibe kazandıracak

Göreve geldiği günden itibaren spora ve sporcuya destek vererek yatırımlarını sürdüren Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın 11 Ana Başlıkta 100 Projesi'nden biri olan Spor Köyü inşa çalışmalarının Yüzde 40’ı tamamlandı.

Elazığ’da TYP Kapsamında İşe Alınacak 88 Kişi Belli Oldu

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nde Toplum Yararına Program kapsamında çalıştırılmak üzere alınacak personeller çekilen kura ile belirlendi. Kura sonucu isim listesi yayınlandı.

Elazığ, Anadolu Yıldızlar Ligi’nde Rekorlara İmza Attı

Elazığlı sporcular, Anadolu Yıldızlar Ligi'nde rekora imza atarak Atletizm, Basketbol, BOCCE, Cimnastik, Futbol, Güreş, Hentbol, Oryantring, Taekwondo, Yüzme, Sutopu branşlarında Türkiye Finaline Katıldılar. Toplam 64 Türkiye Birincisi 37 Türkiye derecesi ve BOCCE, Yüzme, Taekwondo, ve sutopu branşlarında 24 adet madalya ile katıldığı müsabakalarda Türkiye derecelerine imza attı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Elazığ’da 89 Sözleşmeli Personel Alacak

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, 11 bin 455 sözleşmeli personel alacaklarını bildirmişti. Bu kapsamda Resmi Gazete’de yayımlanan ilana göre Elazığ’da 89 sözleşmeli personel alınacak.

Taekwondo Türkiye Şampiyonası’nda Elazığ Rüzgarı

Analig Yıldızlar Taekwondo Türkiye Şampiyonası Sinop ilinde gerçekleştirildi. İlimizi temsil etmek üzere 2 sporcu şampiyonaya katıldı. Şampiyonaya katılan Elazığ Taekwondo takımı Türkiye finallerinde elde ettiği başarılarla ilimize bir başarı daha kazandırdı.

Elazığ Merkez ve İlçelerde Toplam 31 Bin 536 Genç Yazı GSB’de Geçiriyor

Elazığ Gençlik ve Spor İl, İlçe Müdürlüklerinde GSB Spor Okulları son hızıyla devam ediyor.

Gençlik Merkezi Ekiplerinden Kur’an Kursu Öğrencilerine Etkinlik

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından başlatılan ‘Merkezim Heryerde’ projesi dolayısıyla Gençlik Merkezinde bulunan liderler ve gönüllüler Kur’an Kurslarını ve Camileri gezip ziyarette bulunuyor.