Milli Eğitim Müdürlüğü Haberleri
SON DAKİKA

Milli Eğitim Müdürlüğü Haberleri

Maden’de Dini Bilgiler Yarışması Düzenlendi

Maden Kaymakamlığı, İlçe Müftülüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından dini bilgiler yarışması düzenlendi. Yarışmada dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Elazığ İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Toplandı

Elazığ İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu, İş Sağlığı ve Güvenliği gündemiyle toplandı.

Elazığ MEB Akub Üyelerinden Depremin Yıldönümünde Anlamlı Etkinlikler

Elazığ İl Milli Eğitim Müdürlüğü, depremin asrın felaketi olarak nitelendirilen 6 Şubat tarihli Kahramanmaraş merkezli depremlerin yıldönümünde anlamlı etkinliklere imza attı.

Milli Eğitim Müdürlüğü ve Fırat Elektrik A.Ş Arasında Protokol

Milli Eğitim Müdürlüğü ve Fırat Elektrik A.Ş arasında işbirliği protokolü imzalandı.

Elazığ'da Okul Tabanlı İzleme Sistemi Projesi Tanıtıldı

Elazığ İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilecek olan Okul Tabanlı İzleme Sistemi Projesi’nin tanıtım toplantısı gerçekleştirildi.

Elazığ Belediyesi Ahşap Oymacılığı Yeni Dönem Kurs Kayıtları Başlıyor

Elazığ Belediyesi ve Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğiyle "Hayat Boyu Öğrenme Projesi" kapsamında hayata geçirilen Ahşap Oymacılığı Kursu için yeni dönem kayıtları 25 Ekim 2023 tarihinde başlıyor.

Müdür Yiğit’ten 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Mesajı

Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yiğit, 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Elazığ’da TYP Kapsamında İşe Alınacak 450 Kişi Belli Oldu

Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı okullarda TYP ile temizlik, güvenlik, bakım ve onarım görevlisi gibi pozisyonlarda görev yapacak adayların isim listesi belli oldu.

Elazığ’da TYP Kapsamında İşe Alınacak 450 Kişi İçin Kura Çekildi

Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı okullarda TYP ile temizlik, güvenlik, bakım ve onarım görevlisi gibi pozisyonlarda görev yapacak adayların belirlenmesi için kuralar çekildi.

Elazığ’da TYP Kapsamında Alınacak 450 Kişi İçin Kura Çekimi Yapılacak

İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne TYP kapsamında 9 ay süreyle istihdam edilmek üzere alınacak 450 kişi için 4 Eylül Pazartesi günü kura çekimi yapılacak.

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Hazırlıkları Başladı

Elazığ'da 2023-2024 eğitim öğretim yılı ön hazırlıkları başladı.

Milli Eğitim Müdürü Yiğit, Öğretmenlerle Bir Araya Geldi

E-Twining projesi kapsamında öğretmenler ile bir araya gelen Elazığ Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yiğit, E-Twining projesini önemsediklerini söyledi.

Şampiyonlardan İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yiğit'e Ziyaret

Yahya Kemal Beyatlı Anadolu Lisesi'nin Dünya ve Türkiye Şampiyonu öğrencileri Elazığ İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yiğit’i ziyaret etti.

Anadolu Mektebi Yazar Okumaları Programı Mustafa Kutlu İl Paneli Gerçekleştirildi

Elazıg İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından başlatılan Anadolu Mektebi Okumaları programı kapsamında İl Paneli Şehit Hasan Halit Küçük Ortaokulu Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Elazığ İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün 2 Milyon TL’lik Projesi Kabul Edildi

Elazığ İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanarak DAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığına sunulan 'Kütüphanesiz Okul Kalmasın' projesi kabul görerek 2 Milyon TL hibe almaya hak kazandı.

Elazığ'da İki Lise TÜBİTAK Bölge Finallerinde Birinci Oldu

Elazığ'da eğitim öğretim veren iki meslek lisesi Malatya’da yapılan TÜBİTAK 2204-A Lise Öğrencileri Arası Araştırma Projeleri Yarışmasında bölge birincisi oldu.

Milli Eğitim Müdürü Mehmet YİĞİT Elazığ MEB AKUB Ekibini Tebrik Etti

Elazığ İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet YİĞİT, deprem bölgesinde önemli çalışmalara imza atan Elazığ Milli Eğitim Müdürlüğü Arama Kurtarma Birliği MEB AKUB üyelerini kabul etti.

Elazığ Milli Eğitim Müdürlüğü Yardım Tırı Deprem Bölgesine Hareket Etti

Elazığ İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinasyonunda başlatılan yardım kampanyası sonucu toplanan acil ihtiyaç malzemeleri ile dolu tırlarımızdan biri daha bugün deprem bölgesine gönderildi.

Elazığ Milli Eğitim Müdürlüğü: Tüm okul pansiyonlarımız vatandaşımıza açık

Elazığ Milli Eğitim Müdürlüğü: Tüm okul pansiyonlarımız vatandaşımıza açık

Elazığ'da İŞKUR TYP Kapsamında 415 Personel Alınacak

Elazığ İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlükleri, temizlik, çevre düzenlemesi ve bakım onarım hizmetlerinde görevlendirmek üzere üzere İŞKUR Toplum Yararına Program (TYP) Kapsamında 415 personel alacak.

Milli Eğitim Müdürlüğü Okul Bahçesindeki Ağaç Kesimleriyle İlgili Açıklama Yaptı

Elazığ İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Elazığ’da Hafız İmam Hatip Ortaokulunun bahçesindeki ağaçların kesilmesiyle ilgili açıklama yaptı.

Elazığ'da Açılan Köy Yaşam Merkezleri Köylerin Kalbi Oldu

Elazığ'da Milli Eğitim Bakanlığınca yürütülen proje çerçevesinde, atıl durumundaki okullar köy yaşam merkezine dönüştürülerek hem çocuklara hem de ailelerine eğitim yuvası oldu.

Lise Öğrencileri Fırat Üniversitesini Gezdi

Fırat Üniversitesi ve Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Fırat Üniversitesini lise öğrencilerine tanıtmak amacıyla başlatılan Fırat’ta Bir Gün etkinliği kapsamında 3 lise daha Fırat Üniversitesini gezdi. 

Elazığ'da iki kurum arasında protokol imzalandı

Elazığ'da Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında protokol imzalandı.

Elazığ'da usta kuaförler, özel çocukların bakımlarını yaptı

Elazığ'da Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı Halk Eğitim Merkezi bünyesinde bulunan usta öğretici kuaförler, özel bireylerle bir araya gelerek kişisel bakımlarını gerçekleştirdi.

Serbest hükümlülere sürü yöneticiliği kursu

Elazığ Tarım ve Orman Müdürlüğü, Denetimli Serbestlik Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu işbirliği ile Elazığ Denetimli Serbestlik Müdürlüğündeki serbest hükümlülere yönelik sürü yöneticiliği kursu verildi.

Dede Korkut’un İzinde adlı öykü yarışmasının sonuçları açıklandı

Türk Eğitim-Sen Elazığ Şubesi ve Elazığ Milli Eğitim Müdürlüğü arasındaki protokolle düzenlenen Dede Korkut’un İzinde adlı kısa öykü yazma yarışması sonuçları açıklandı, dereceye girenlere ödülleri verildi.

Hemşehrimiz Türkoğlu’na önemli görev

Elazığlı hemşehrimiz Özcan Türkoğlu, İstanbul Beşiktaş İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne atandı.

Milli Eğitim Müdürü Yiğit: Durmadan ve yorulmadan çalışacağız

Elazığ Milli Eğitim Müdürlüğü'ne atanan Mehmet Yiğit, göreve başlaması dolayısıyla mesaj yayınladı. Müdür Yiğit, kadim şehir Elazığ’a hizmet edecek olmanın heyecanı ve mutluluğu içinde olduğunu belirterek, 'Tüm imkânlarımızı seferber ederek, eğitim kurumlarımızın işlevselliğini ve verimliliğini arttıracak, en ücra köyümüzde birleştirilmiş sınıf uygulamasıyla eğitim gören bir öğrencimizin, merkezdeki okullarımızda eğitim gören öğrencilerle aynı nitelikte ve kalitede eğitim almasını sağlamak üzere durmadan ve yorulmadan çalışacağız.' dedi.

Elazığ Milli Eğitim Müdürü değişti

Elazığ Milli Eğitim Müdürlüğüne İzmir İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mehmet Yiğit vekâleten atandı.