Yeniden Refah Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu, vatandaşların yoğun ilgi ve desteğiyle seçim ziyaretlerini sürdürüyor.
Güne bir işyerinin açılışına katılarak başlayan Başkan Adayı Septioğlu, daha sonra Kazım Karabekir Caddesi ve Saray Camii çevresi esnafını ziyaret etti. Esnaf ve vatandaşların yoğun ilgi ve destekleriyle karşılanan Başkan Adayı Septioğlu, Yeniden Refah Partisi’nin vatandaşın yeni adresi olduğunu kaydetti. Septioğlu, “ Elazığ’ımızda öncelikle kentsel dönüşüm çalışmalarıyla depremin izlerini sileceğiz. Önceliğimiz bu olacak. Elbette Elazığ’ımızın içme suyu problemi var, ulaşım problemi var. Ahlaklı belediyecilik temelinde bu sorunları birer birer çözüme ulaştıracağız. Gençlerimizin, çocuklarımızın toplumun tüm kesimlerinin mutlu olduğu bir şehir için çalışacağız. Hemşehrilerimizin desteğiyle inşallah zafere ulaşarak şehrimizi milli görüş çatısı altında hizmetle buluşturacağız” diye konuştu. Ziyaretlerinde vatandaşın bire bir sorunlarını dinleyen Septioğlu, “Çözümün adresi Yeniden Refah.” Dedi. 
Septioğlu, dernek ve STK ziyaretleri kapsamında ise Şehit Gazi-Sen Eğitim Genel Başkanı Tayyip Dalgın ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi. Dalgın ziyaretten duyduğu memnuniyet ifade ederek, “Tüm Türkiye’de ve Elazığ’ımızda 94 ruhunu yaşatacaksanız rabbim sizlere nasip etsin. Her şeyin hayırlısı olsun” Dedi.
Septioğlu’da “Bu vesileyle tüm aziz şehitlerimizi bir kez daha rahmet ve minnetle anıyorum. Rabbim mekanlarını cennet eylesin, ruhları şad olsun. Samimi sohbetinizden dolayı sizlere de teşekkür ediyorum. Rabbim bizleri Elazığ’ımız da güzel hizmetlere vesile kılsın” dedi.