Diksiyon, beden dili eğitim uzmanı ve ünlü haber sunucusu Zafer Kiraz, Elazığ Medya, İnternet Yayıncıları ve Gazeteciler Derneği (ELMİYAD) tarafından düzenlenen “Zafer Kiraz’la Tecrübe Paylaşımı ve Etkili İletişim Semineri” programına katılmak üzere Elazığ’a geldi. 

“Zafer Kiraz’la Tecrübe Paylaşımı ve Etkili İletişim Semineri” Ahmet Tevfik Ozan Fuar ve Kongre Merkezi’nde yoğun bir katılımla gerçekleşti. Programa Elazığ Belediye Başkan Yardımcısı Nazif Bilginoğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yiğit, EBMC Başkanı Mehmet Nafiz Koca, FHGC Başkanı Serkan Gürtürk, Yerel Yayıncılar Birliği Dernek Başkanı Ümit Albayrak ile çok sayıda vatandaş katıldı. 

BAHÇECİ: “BU SENEYİ DOLU DOLU GEÇİRMEYİ HEDEFLİYORUZ” 

ELMİYAD Başkanı Erhan Bahçeci, basın sektöründe Türkiye’de duayen bir isim olan ve mesleğini başarıyla yürüterek yeni jenerasyona örnek olan Zafer Kiraz’ı Elazığ’da ağırlamaktan mutluluk ve gurur duyduklarını belirterek, “Geçen sene meydana gelen deprem ile maalesef binlerce vatandaşımızı kaybettik. Geçen seneyi buruk geçirdik. Ama inşallah bu seneyi dolu dolu geçirmeyi hedefliyoruz. Tekrardan depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımızı rahmet ve minnetle anıyorum. Bu kapsamda bizi kırmayarak buraya gelen, sizlerin de çok yakından tanıdığı Zafer Kiraz hocama teşekkür ediyorum” dedi. 

ZAFER KİRAZ: KENDİ ŞEHRİMDE OLMAKTAN GURUR DUYUYORUM
Mesleki tecrübelerini hemşehrileriyle paylaşan Zafer Kiraz, bir kez daha Elazığ’da olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek katılımcılara teşekkür etti. Kiraz, 40 yıllık meslek hayatında yaşadıklarını anlatarak katılımcılardan tam not aldı. Diksiyon, beden dili ve etkili iletişim alanlarında sunum yapan usta isim Kiraz, programa katkı sağlayan Elazığ Belediyesi’ne teşekkür ederek bu tür programların devamını diledi. 

Programın sonunda Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları adına belediye başkan yardımcısı Nazif Bilginoğlu, Zafer Kiraz’a plaket takdim etti. Daha sonra ELMİYAD Başkanı Erhan Bahçeci, EBMC Başkanı Mehmet Nafiz Koca, FHGC Başkanı Serkan Gürtürk günün anısına duayen isim Zafer Kiraz’a birer plaket takdiminde bulundular.

ELMİYAD tarafından düzenlenen program katılımcılara sertifika takdimi ile sona erdi.