Ziyarette, Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Sedat Karataş ile Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Ömer Ateş ve parti yönetim kurulu üyeleri de hazır bulundu.

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan’ı eskiden beri tanıdıklarını ve başarılarını takip ve takdir ettiklerini ifade eden Yeniden Refah Partisi Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu şunları söyledi: “Bizler Elazığ’a hizmet adına  yola çıktık. Elazığ insanı merttir, yüreklidir, kadirşinastır. Böylesi özel hasletlere sahip olan insanımıza hizmet etmek de bizim için onurdur”
Ticaret ve Sanayi Odasına yaptıkları ziyaretten memnuniyet duyduklarını ifade eden Başkan Alan, çıkmış olduğu yolda Faruk Septioğlu’na başarılar diledi.
Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası olarak şehrin ekonomik olarak kalkınması ve gelişmesi yanında kendi değerleriyle de yükselen modern bir şehir adına tüm belediye başkan adaylarına beklentilerini içeren talep dosyamızı sunduklarını ifade eden Başkan İdris Alan açıklamasında şu görüşlere yer verdi:
“Bizler bu şehrin iş dünyası olarak şehrimizin her alanda örnek ve model olacak bir kalkınma gerçekleştirmesini istiyoruz. 
Sizlere takdim ettiğimiz talep dosyamız; ilimizin istihdam ve üretimini artırılması, kalifiye eleman yetiştirilmesi ve mesleki sektör sitelerinin inşası gibi ekonomik talepler yanında, kentsel dönüşüm ve ulaşım gibi şehrin acil çözüm bekleyen 15 maddeden oluşmaktadır.
Allah nasip eder seçilirseniz bu dosyamızda belirttiğimiz çalışmalarla ilgili adımlar atmamızı bekliyoruz. 

Talep dosyamızı sizlere takdim ediyor ve odamızı ziyaretlerinizden dolayı tekrar teşekkür ediyor, seviyeli ve Elazığ’a yakışır bir olgunlukta geçeceğine inandığımız seçimlerde sizlere başarılar diliyorum.”