Yeniden Refah Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu 2024 mahalli idareler seçimleri öncesinde toplumun tüm kesimleriyle buluşmaya devam ediyor.
Yeniden Refah Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu, seçim çalışmaları kapsamında Oto Sanayiciler Sitesi’ni ziyaret ederek esnaflarla bir araya geldi. Esnafın yoğun ilgi gösterdiği Başkan Adayı Septioğlu, esnafın sorunlarını dinledi.
Daha sonra Maden, Alacakaya, Sivrice Stratejik Araştırma Derneği’ni (MASSAD) ziyaret eden Başkan Adayı Septioğlu, Dernek Başkanı Fatih Üzel ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi.
Dernek Başkanı Fatih Üzel ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “Sayın Septioğlu, Elazığ’ımızın marka ismidir, Elazığ’ımızda iki dönem milletvekilliği yapmış, Elazığ’ı ve sorunlarını iyi bilen bir ağabeyimizdir. Kendilerine başarılar diliyorum. Elazığ’a katma değer sağlayacaklarına inanıyoruz.” dedi.
Septioğlu’da birlik ve beraberlik mesajları vererek, “İnşallah 31 Mart’ta Elazığ’ımız için yeni bir dönem başlatacağız. Elazığ’ımızın ihtiyaçları doğrultusunda 10 ana başlık ve 48 alt başlıktan oluşan projelerimizle,  başta kentsel dönüşüm, ulaşım ve trafik sorunu olmak üzere hayatın her alanına dokunacağız. Az laf çok icraat diyerek birlik ve beraberlik içerisinde israfa son vererek, Elazığ’ımızı hak ettiği hizmetlerle buluşturacağız. ” diye konuştu.