Uzun yıllardan beri aktif siyaset içerisinde yer alan Nihat Doğan, yaptığı açıklamada beldenin daha çok kalkınması ve gelişmesi adına ellerinden gelen gayreti sarf edeceğini kaydetti. 

Kurulduğu günden bugüne AK Parti çatısı altında siyaset yolculuğunu sürdürdüğünü belirten Nihat Doğan, Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde 31 Mart 2024 tarihindeki yerel seçimlerde ülke çapında destan yazacaklarını vurguladı.

YURTBAŞI’NI DAHA GÜZEL YERLERE TAŞIYACAĞIM

Yurtbaşı Belediye Başkan Aday Adayı Nihat Doğan, açıklamasında şunları söyledi:
“31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşecek olan yerel seçimlerde Yurtbaşı Belediye Başkanlığı için aday adaylığımızı gerçekleştirdik. Türkiye’yi yeni bir yüzyıla taşıyan AK Partimizin ilgili kurumları uygun görür Allah da nasip ederse yapılacak olan yerel seçimlerde belediye başkanı adayı olarak hizmet etme yarışına gireceğiz. Bildiğiniz gibi 2019 yerel seçimlerinde mevcut başkan partimiz tarafından aday gösterilmiş bizler de adayımızın yanında durarak seçimleri kazanmış ve Yurtbaşı Belediyesini yöneten kadronun içerisinde yer alarak güzel hizmetlere imza atmıştık. Belediyecilik hizmet işi olduğu gibi belediye Başkanlığı da bir hizmet yarışıdır. Dolayısıyla 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek olan bu hizmet yarışında biz de istişarelerimiz sonucunda aday adayı olma kararı aldık. Partimiz uygun görür aday gösterilirsek bizlere yakışan bir seçim kampanyası başlatacağız. 
Hemşehrilerimizin teveccüh ve destekleriyle seçilirsek beldemize dair hayallerimiz var. Elazığ’ın en güzel beldesi olan Yurtbaşımızı daha güzel yerlere taşıyacağımıza inanıyorum. İstihdamdan sosyal dokuya, kültürden - sanata geniş bir yelpazede geçmişten bu yana sosyo kültürel bir yapıya sahip aziz şehrimizin en güzide beldesi olması noktasında projelerimiz var.  Bu bağlamda niyetimiz hayr akibetimizde hayr diyerek yola çıktık. Birlik ve beraberlik içerisinde ortak akılla Yurtbaşını yönetmeye talibiz. Bu vesile ile Allah niyetlerimizi kabul, girişimlerimizi başarılı kılsın diyor, geçmişten günümüze hizmet eden tüm belediye başkanlarımızı şükranla yâd ediyorum. Rabbim çıkmış olduğumuz bu yolda bizleri muvaffak eylesin. Tüm aday adayı arkadaşlarıma başarılar diliyorum.”