Suudi Arabistan'da oynanması planlanan ancak yaşanan krizin nedeniyle ertelenen Süper Kupa maçının nerede oynanacağı bugün belli olacak. 

Fenerbahçe - Galatasaray arasında oynanacak Süper Kupa karşılaşmasının hangi sahada oynanacağına yönelik karar TFF Yönetim Kurulunun yapacağı toplantıda görüşülüp karara bağlanacak. 

Süper Kupa Finalinin Elazığ Atatürk Stadyumunda oynanması için bugüne kadar yoğun bir çaba harcandı ancak sonuç alınamadı. Elazığ'ın ısrarcı talebinin TFF toplantısında ele alınacağı öğrenildi.

AK Parti Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile Elazığ kamuoyuna çağrıda bulunarak maçın Elazığ Atatürk Stadyumunda oynanmasına yönelik kitlesel ses getirilmesini istedi. 

Nazırlı açıklamasında, "Türkiye Futbol Federasyonu süper kupa finalinin nerede oynanacağı konusunda bir toplantı yapacak. TFF başkanımız,Sayın Dursun Özbek,TFF yönetim kurulu üyeleri ile görüşmeler yaptık. Elazığlı kardeşlerim sosyal medyayı inletelim ve bu maçı getirelim." ifadelerini kullandı. 

Elazığ Atatürk Stadyumunun zemin kalitesi spor kulüplerinin yöneticileri ve medyada da defalarca gündeme getirilmiş ve örnek gösterilmişti. 

Seyirci kapasitesi ve zemin katiletisiyle isminden söz ettiren Elazığ Atatürk Stadyumunun Galatasaray-Fenerbahçe arasındaki Süper Kupa Müsabakasına ev sahipliği yapması bekleniyor.