İhale süreci başlayan Çemişgezek-Pertek köprüsü ile ilgili AK Parti Milletvekillerinin tam tersine ‘BEN’ demeyerek Cumhur İttifakı vurgusu yapan Işıkver konu ile ilgili açıklama yayınladı. 

Milletvekili Işıkver, yapmış olduğu açıklamada; “YÜCE RABBİM BİZLERE, KÖPRÜMÜZÜN PROJE PAFTALARINA YAPILACAĞI GİBİ YERİNDE DE YAPILDIĞINI GÖRMEYİ NASİP ETSİN”

“27.Dönem Milletvekillerimizin de önemli gayretleri ile güzergâh tespiti yapılan ve proje safhâsına getirilen, insanımızın uzun yıllardır hasretle yapımını beklediği Pertek Köprüsünün proje ihalesi süreci 22 Kasım 2023 tarihinde ön yeterlilik dosyalarının teslimi ile başlatılmıştı. Herhangi bir aksilik olmazsa 4 Ocak 2024’e kadar ihale sonucu açıklanacak ve 18 Ocak 2024’te de sözleşme süreci tamamlanacaktır. Yüce Rabbim bizlere, köprümüzün proje paftalarına yapılacağı gibi yerinde de yapıldığını görmeyi nasip etsin. Bu uğurda mücadele etmeye, konuyu gündemde tutmaya, bakanlıklar nezdinde yapım  sürecine geçilmesini sağlamak maksadıyla takibini yapmaya devam edeceğimizi kamuoyunun bilgilerine arz ederim.” İfadelerini kullandı.