Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ Milletvekili Semih Işıkver, Halk Buluşmaları programına devam ediyor.

Bu kapsamda MHP Elazığ İl Başkanlığı’nda düzenlenen program İle Milletvekili Işıkver, vatandaşlar ile bir araya gelerek sorun ve talepleri dinledi.

MHP Elazığ İl Başkanı Yunus Bal, vatandaşın taleplerine hassasiyetle yaklaştığı için Milletvekili Işıkver’e teşekkür etti. Bal, “Sayın vekilime şimdiden yapacağına hizmetlere ve bu kadar duyarlı olup geçen hafta bir süreç içerisinde taleplere bu kadar iyi yaklaştığı için sonuna kadar taleplerin takibi noktasında ne olacağı ve olumlu olması yönündeki çabaları için teşekkür ediyorum. Teşkilatın her zaman yanında olduğu için bugün burada yarın nerede istesek bizimle beraber olduğu için hassaten teşekkür ediyorum” dedi.

MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver, halk buluşmalarının devam edeceğini dile getirerek, Ankara’da vatandaşın sesi olacaklarını söyledi. Işıkver, “Her iki haftada bir enazından bir halk buluşması noktasında bir toplantı düzenlememiz gerektiğini birlikte oturup karar verdik istişare ettik. Bundan sonraki süreçlerde de yine her iki haftada bir bazen her hafta sizlerle bir araya gelip sizlerin derdini dinleyip elimizden geldiğinde sistem içerisinde partimizin de gücünü kullanarak Elazığlıların problemlerini çözmek için Ankara’da sizlerin sesi olmak için bu mücadeleye devam edeceğiz. Bir milletvekilinin tarifini değiştirmeye geliyoruz dedik, biz halktan birisiyiz biz tabandan geliyoruz dedik, bu sokaklardan geliyoruz dedik. Toplumun problemlerini çözme noktasında gayret göstereceğimiz gibi inşallah fert fertte bütün Elazığlıların sıkıntılarını, problemlerini çözmeye gayret etmeye devam edeceğiz” dedi.