MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver, MHP Yazıkonak Seçim İletişim Merkezi’ne yapılan saldırı sonrasında partililerle belde de bir araya geldi.

Saldırıyı kınadıklarını ifade eden MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver, böylesi saldırıların kendilerini daha da güçlendirdiğini söyledi.

Milletvekili Işıkver: “bu tip hadiseler aslında Yazıkonak’ta MHP’nin ve Murathan kardeşimin yürüyüşünün belli mihrakları, belli kesimleri rahatsız ettiğini göstermektedir. Bu bizim açımızdan da çok rahatsız olunacak bir durum değil. Çünkü biz biliyoruz ki yüreği olan, şerefi olan, izzeti olan böyle bir eyleme kalkışmaz. Özellikle o kesilen bayrağın sadece Milliyetçi Hareket Partisi’nin sembolü olmadığını, bin yıllık yürüyüşümüz boyunca Müslüman Türk milletinin yürüyüşü boyuncaki İslam ümmetine, İslam alemine sancaktarlık yaptığımız süreçte, bin yıl boyunca cepheden cepheye koşan Türk milletinin elinde tuttuğu sancaktır bu bayrak. Bu bayrağa dokunanın ya İslamla, ya Müslümanlarla, ya büyük Türk milletiyle problemi var demektir. Tabi ki bu gibi eylemeler bizim yürüyüşümüzü durdurmaz, aksine yürüyüşümüzü daha da güçlendirir. Bu gibi eylemlere tenezzül eden, bu tip işlere tenezzül edenlere buradan bir kez daha çağrıda bulunuyorum. Bırakın bayrak kesmeyi  bu memlekette en pehlül ülkücünün ceketinin bir düğmesini koparamazsınız, çünkü siz de o yürek yok. Ama biz istersek bu şehirde hiç kimse bizden habersiz el broşürü bile dağıtamaz. Hiç kimse böyle şeylere de tenezzül etmesin. Yazıkonak da Müslüman Türk beldesi. Elazığ’ın, El-Aziz’in en kıymetli, en değerli köşelerinden biridir. Aslan gibi belediye başkan adayımızda burada. Yazıkonaklılar bu kardeşimizi seçerlerse, 50 yıldır burada konuştuğumuz problemlerin hepsini bir daha konuşmamak üzere tarihe karıştıracağımıza, son vereceğimize sizlerin huzurunda söz veriyorum” ifadelerini kullandı.