Fırat Üniversitesi’nde Kurumsal İletişim Uzmanı Zafer Hekimoğlu’nun Temsil Bilinci, Adabı Muaşeret ve Protokol Kuralları konusunda konuşmacı olarak katıldığı bir program düzenlendi.

Elazığ Valiliği, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, İlim Yayma Cemiyeti ve Eğitim Birsen Ortaklığında Fırat Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen Programa, Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yiğit, STK Temsilcileri, Akademisyenler, Öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

 

 

Fırat Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Veysel Özdemir, Protokol ve Nezaket Kurallarının toplumun en önemli mihenk taşlarından biri olduğunu söyledi.

 

 

Teknolojinin gelişmesinin toplumun aile yapısını etkilediğini söyleyen, Elazığ İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yiğit, program ile öz değerlerin farkına varılmasını amaçladıklarını kaydetti. 

 

 

Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, toplumun sahip olduğu değer yargılarının ortadan kaldırılması için yönlendirilmeli çalışmaların yapıldığını dile getirdi. 

Rektör Prof. Dr. Göktaş ayrıca Üniversiteye yeni bir Kongre Merkezinin kazandırılması için çalışma yürüttüklerini ve gelecek yıl yeni bir kongre merkezinin yapılacağını duyurarak: “bu konferans salonunda şuanda üşüdüğünüzü görüyorum maalesef 1967 yılında yapılmış bir bina ve yenilenmesi de artık çok zor. Geçen hafta itibariyle üniversitemize yeni bir kongre merkezi için ödenek çıktı. İnşallah önümüzdeki sene daha teknolojik donanıma sahip bir kongre merkezinde böyle güzel konuları öğrenmeye gayret edeceğiz.” dedi.

 

 

Program Kurumsal İletişim Uzmanı Zafer Hekimoğlu’nun konuşması ile devam etti.