11 Temmuz 25 Eylül tarihleri arasında yapılan Elazığ Gençlik Merkezi 2023 Gençlik Kamplarına ‘Kırşehir, Mersin, Kastamonu, Trabzon, Kocaeli, Rize, Antalya ve Bitlis’ olmak üzere toplam 150  genç katılım sağlayarak hem eğlenip güzel bir tatil yapmış oldular hem de kıymetli şehirlerin tarihlerini gezip görerek öğrendiler.

26 Mayıs tarihinde başlamış olup 27 Kasım tarihinde son bulacak olan  Medeniyet, Tarih ve Kültür Kamplarına katılan toplam 150 gencimiz Bitlis İlini eğlenerek, gezerek, görerek ve kadim tarihini öğrenerek kampa başladılar. Önümüzdeki süreçte de gezilerine devam edecek olan gençler Çanakkale ve Tekirdağ illerine de gidecek Nevşehir ilinde son duraklarını yapacaklar.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “Bakanlığımızın her yıl düzenlediği kamplar ile gençlerimiz hem farklı illerimizi görme fırsatı yakalıyor hem de kıymetli kültürleri öğreniyor. Bu durum bizlere tarif edilemez bir mutluluk veriyor. Gençlerimiz bizim için her zaman önemli ve tüm yatırımlarımız, projelerimiz gençlerimiz üzerine yapılıyor. Bakanlığımızın yapmış olduğu bu kamplara gençlerimizin yoğun talep göstemesi ise bizlere eşsiz bir mutluluk veriyor” denildi.