Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi'nde partisinin aralarında Elazığ’ında olduğu 11 büyükşehir ve 15 kentin belediye başkan adaylarını açıkladı.

2024 yerel seçimlerinde AK Parti’nin merakla beklenen Elazığ Belediye Başkan Adayı, 2019 yılında belediye başkanı seçilen ve görev süresi boyunca başarılı projeleri hayata geçiren Şahin Şerifoğulları oldu.

Başkan Şerifoğulları’nın yeniden aday olarak gösterilmesinin ardından Elazığ’da vatandaşlar ve AK Parti İl Teşkilatı tarafından Başkan Şerifoğulları için Elazığ Havalimanı’nda coşkulu bir karşılama töreni düzenlendi.. 

 

 

Karşılaşama törenine AK Parti Elazığ Milletvekilleri Erol Keleş, Ejder Açıkkapı, Mahmut Rıdvan Nazırlı, AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, Elazığ Belediye Başkan Yardımcısı Nazif Bilginoğlu, AK Parti Elazığ İl Teşkilatı, oda başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları için düzenlenen yoğun katılımın olduğu karşılama töreni Kanal 23’ten canlı olarak yayınlandı.

 

 

YILDIRIM: “CUMHURBAŞKANIMIZ ŞAHİN BAŞKANIMIZA GÜVENDİ BİZLERDE SİZE GÜVENDİK”

Ak Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım; “Sizlerin bildiği gibi cumhurbaşkanımızın tensipleriyle yeniden 2. Dönem olarak Elâzığ AK Parti Belediye Başkan adayımız olarak sayın Şahin Şerifoğulları’nı yeniden aday göstermiştir hayırlı olsun. Bu adaylığın Şahin başkanımın şahsında ailesine ve Elazığlı vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum. Bildiğiniz gibi tam 21 yıldır bir başarı hikâyesi yaşayarak bugüne kadar gedik yeni bir başarı hikayesi yazmak için sizlerin huzuruna çıktık. Bu başarı hikayesinde bizim kriterlerimiz vardır biz değerler üzerinden siyaset yapan bir partiyiz. Yanında genç dinamik yaptıkları yapacaklarının teminatı olan şahin başkanım var bizler size güveniyoruz bizlere not verecek olan sizlersiniz. Çok değerli hemşerilerim Allah’ın izniyle teşkilatlarımız gece gündüz durmadan 31 mart akşamına kadar girilmedik ev bırakmayacağız. Gönüllere girmek yetmez gönüllerde kalıcı olmamız gerekir bunun içinde tevazu ve gayretle devam edeceğiz biz sizlere güveniyoruz cumhurbaşkanımız Şahin Başkanımıza güvendi bizlerde size güvendik” dedi.

NAZIRLI: “ZAFERİMİZ KUTLU OLSUN”

AK Parti Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı yaptığı açıklamada; “Zafer yolunda ilk adımımızı bugün atıyoruz. Cumhurbaşkanımız 14 Mayıs’ta bu şehre emanet gönderdi bugün bir emanetimizle daha Elazığ’a ayak bastık. Emanet başımızın üstünde. Hep beraber her bir fert gece gündüz çalışacak, buradaki her bir fert adayımızdan daha fazla çalışacak inşallah. Zaferimiz kutlu olsun diyorum hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.

AÇIKKAPI: “ŞAHİN BAŞKANIMIZ CUMHURBAŞKANIMIZ TARAFINDAN YİNE YENİDEN 5 YIL İÇİN ELÂZIĞ’IN ŞEHRÜL EMİNİ OLMAYA GELDİ”

AK Parti Elazığ Milletvekili Açıkkapı yaptığı açıklamada; “Öncelikle bu muazzam karşılamanız için teşekkür ediyorum. Biz bu yola çıkarken bu seçimlere hazırlanırken birçok aday adayı kardeşimiz Elâzığ’a hizmet için yarış içine girdiler tatlı bir heyecan yaşadık ve nihayetinde 5 yıldır vermiş olduğu sözleri tutan riskler alan Şahin Başkanımız cumhurbaşkanımız tarafından yine yeniden 5 yıl için Elâzığ’ın şehrül emini olmaya geldi. Bize emanet edilen şahin başkanımıza aday adaylarımızla, yol arkadaşıyla birlikte aziz hemşehrilerimizle birlikte hep birlikte en az şahin başkan çalışarak daha fazla çalışarak tekrar Elâzığ Belediye Başkanlığımızı liderimize hediye edeceğiz. Biz Elâzığ’ın bugüne kadar siyasi hareketi ve liderimize verdiği destekler için şükranlarımızı sunuyoruz. Şahin başkanımızla birlikte 31 Mart akşamına kadar durmadan duraksamadan hep birlikte çalışacağız. 31 Mart akşamı zaferle çıkacağız inşallah.” Dedi.

KELEŞ: “ELÂZIĞ’I GELİŞTİRMEK İÇİN ŞAHİN BAŞKANIMIZLA BERABER GECE GÜNDÜZ DEMEDEN EMEK VERECEĞİZ”

AK Parti Elazığ Milletvekili Keleş yaptığı açıklamada; “Duygulanmamak elde değil şu coşkuyu görünce insanın tüyleri diken diken oluyor sağolun varolun. Zor bir dönem geçirdik. Şahin başkanımız bundan 5 yıl öncede böyle karşılanmıştı ve 5 yıllık süreç içerisinde 3 deprem, 1 pandemi dönemi ama ona rağmen verilen sözler ve yerine getirilen vaadler ve projeler her şey Elâzığ içinde dolayısıyla geldiğimiz son noktada sizler karar verdiniz cumhurbaşkanımız sizin verdiğiniz kararı yerine getirdi ve Şahin başkanımızı Belediye Başkan adayı olarak karşınıza getirdi. Tüm aday adayı arkadaşlarımız elinden gelen gayreti gösterdi. Sen ben yok biz varız. Elâzığ’ı geliştirmek için şahin başkanımızla beraber gece gündüz demeden emek vereceğiz. Elâzığ’a en iyi hizmeti verebilmek için gayret göstereceğiz. Artık çalışan ve gayret gösterme dönemi. Elâzığ’ımız için 31 mart günü özlediğimiz tabloyu yine daha kalabalık olarak yaşayacağız” dedi.

ŞERİFOĞULLARI: “BUGÜN ÇOK GURURLUYUZ, BUGÜN ÇOK ONURLUYUZ”

Şahin Şerifoğulları; “Bugün çok gururluyuz, bugün çok onurluyuz, bugün çok ama çok heyecanlıyız ilk günkü aşkla sizlerin karşısındayız. Hemşehrilerim biliyorum ki aziz şehrimde bugün apayrı güzel, aziz şehrim bugün apayrı coşkulu. Bugün ortak sevdamız olan Elâzığ’ımız için yola devam günüdür. Şunun altını çizmeliyim ki sizlerin destekleri ve dualarıyla Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle yeniden aday yaparak sizlerin huzuruna gönderdi sizlere kucak dolusu sevgilerini iletti. Bana bu onurlu görevi vererek sizlerin huzuruna gönderen Sayın Cumhurbaşkanımıza şükranlarımı sunuyorum. Bizlerin yanında olan siz kıymetli hemşehrilerime canı gönülden şükranlarımı sunuyorum bu kardeşinizin en büyük gücü sizlerin dualarıdır.

 

 

ŞERİFOĞULLARI: “HEMŞEHRİLERİMİZİN HİZMETKARI OLMA ŞEREFİNE ULAŞMAK İÇİN 31 MART AKŞAMINA KADAR GECE GÜNDÜZ ÇALIŞACAĞIZ”

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları; “Bizler bu şehir için meydanlar, yer altı otoparkları, şehirlerarası otobüs terminali, kapalı çarşı, bakırcılar çarşısını yaptık bizler bu şehir için yeni yollar açtık. En önemlisi de siz saygı değer hemşehrilerimizle güçlü gönül köprüleri kurduk. Bizleri bu şerefe taşıyan sizleri ferdi dualarıdır. Ben biliyorum ki sizlerin gönlünde de yer edinemeyen Cumhurbaşkanımızın kalbinde de yer edinemez. Bundan sonra da inşallah sizlerin güçlü destekleriyle kalbi dualarıyla bir 5 yıl daha bu şehrin her karış toprağına hizmet etmek, hemşehrilerimizin hizmetkarı olma şerefine ulaşmak için 31 mart akşamına kadar gece gündüz çalışacağız. Elâzığ için hizmet vakti 5 yıl boyunca alt yapıdan üst yapıya kültürden spora kadar ve şehrimizde yaşayan her bir bireyin daha sağlıklı bir şehirde yaşayabilmesi için bizler ekip arkadaşlarımızla çalıştık. Deprem oldu fakat demedik, pandemi oldu fakat demedik bizler 2019 yılında sizlere vaad etmiş olduğumuz 100 projeyi hayata geçirmek için çalıştık. Yeter mi elbette yetmez bu şehir en güzeline layık. Bundan sonraki süreçte 31 mart akşamına kadar sizlerle el ele gönül gönüle verip şehrimizi karış karış gezip girmediğimiz gönül bırakmayarak seçim çalışmalarımızı sürdürüyoruz ve 31 mart gecesi Allah’ın izniyle zafer bizim olacak. 31 mart akşamına kadar gece gündüz demene bizlerle birlikte çalışmaya var mısınız:? Kanal23 Bizlerle birlikte gönüllere girmeye var mısınız, gazamız mübarek olsun iyi ki varsınız iyi ki sizlere gece gündüz demen hizmet ettim iyi ki rabbim sizlere tekrar sizlere hizmet edebilmeyi bana nasip etti. Bu coşkulu karşılamadan dolayı her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Allah hepinizden razı olsun, sağolun varolun Allaha emanet olun” dedi .

 

 

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları havalimanındaki coşkulu karşılamanın ardından konvoy ile şehir turu yaptı.

 

 

Başkan Şerifoğulları Elazığ Belediye binası önündeki karşılama programına katılacak ve sonrasında AK Parti Elazığ İl Başkanlığına geçecek.

AK Parti Elazığ Başkanlığında basın açıklaması ve teşkilat üyeleri ile toplantı yapacak olan Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları saat 16.00’da Seçim Koordinasyon Merkezi İstişare toplantısına katılacak.