Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Gönül Belediyeciliği ilkesi doğrultusunda mahalle ziyaretlerini sürdürüyor.

Bu kapsamda Başkan Şerifoğulları ziyaretlerine Abdullahpaşa Mahallesi ile başladı. Abdullahpaşa Mahallesi'nde Mahalle Muhtarı Yavuz Köse ile birlikte Saraybosna Caddesi'nde yapımı tamamlanan yol genişletme ve asfaltlama çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Şerifoğulları, vatandaşlara rahat ve güvenli seyahatler diledi.

 

 

Daha sonra Sürsürü Mahallesi'ne geçen Başkan Şerifoğulları, Sürsürü Mahalle Muhtarı Mustafa Yıldırım ile birlikte altyapı, üstyapı ve yol genişletme çalışmalarının tamamlandığı Şehit Fevzi Gürsu Caddesi'nde incelemelerde bulundu. Esnaf ve vatandaşlara yapılan çalışmalar hakkında bilgiler veren Başkan Şerifoğulları, ışıklandırma ve kaldırım çalışmalarının tamamlanmasıyla yolun Sürsürü Mahallesi'ne yakışan bir cadde olacağını söyledi.

Elazığ'ı daha güvenli yarınlara hazırlamak için çalışmalarını sürdüren Başkan Şerifoğulları, Kızılay (Kesrik) Mahalle Muhtarı Emrah Işık ile birlikte mahalle sakinleriyle buluşarak taleplerini dinledi. 

 

 

Anahtar teslimine başlanan kentsel dönüşüm konutlarında incelemelerde bulunan Başkan Şahin Şerifoğulları, Elazığlı vatandaşlara daha güzel bir gelecek hazırlamak için çalıştıklarını ifade etti.

Aksaray Mahallesi'ne geçen Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Aksaray Mahalle Muhtarlığında Mahalle Muhtarı Özcan Bal ve vatandaşlarla bir araya geldi. Bir dizi istişarede bulunan Başkan Şerifoğulları, tamamlanan ve yapılması planlanan çalışmalarla ilgili bilgi verdi.

 

 

Başkan Şerifoğulları, son olarak Karşıyaka Mahallesi Cahit Dolakay Bulvarı'nda yeni bir ulaşım aksı oluşturularak trafiği rahatlatacak olan 25 metre genişliğinde, 1200 metre uzunluğunda ve çift şeritli olan Asri Mezarlığı- Sebze Hali Bağlantı Yolu çalışmalarını yerinde inceledi.

 

 

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI: "YARINLARIMIZA DEĞER KAZANDIRMAK İÇİN ÇALIŞMALARIMIZI SÜRDÜRÜYORUZ"

Başkan Şerifoğulları ziyaretlerin ardından yaptığı açıklamada, "Şehrimizin her mahallesine ayrım gözetmeden hizmet götürmeye devam ediyoruz. Aynı zamanda insan merkezli çalışmalarımızla kıymetli hemşehrilerimizle istişare halinde olup, taleplerini dinlemeyi sürdürüyoruz. Biz, aziz şehrimizi hemşehrilerimizle birlikte inşa ve ihya ediyoruz. Vatandaşlarımızın görüş ve önerileriyle şehrimizin ihtiyaçları doğrultusunda bugünümüze, yarınlarımıza değer kazandırmak ve Elazığ’ımızı geleceğe taşımak adına var gücümüzle çalışmalarımızı sürdüreceğiz.” diye konuştu.