Elazığ Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, şehir trafiğine konfor sağlamak hedefiyle gerçekleştirilen asfalt ve yol genişletme çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ediyor. Bu kapsamda haziran ayında başlanan Ataşehir Mahallesi, İmam Efendi Bulvarı ve Orgeneral Eşref Bitlis Caddesi’ni birleştirecek tren hattına paralel yeni imar yolu asfalt serim çalışmaları aralıksız sürüyor.

YÜRÜYÜŞ-BİSİKLET YOLLARI, AYDINLATMA VE BİTKİLENDİRME ÇALIŞMALARI DA YAPILACAK

İlk olarak altyapı çalışmaları tamamlanan 2 bin 500 metre uzunluğunda ve 9 metre genişliğindeki yol, 2 şeritli olacak. Aynı zamanda gidiş ve geliş olarak hizmet verecek yeni imar yolunda asfalt serim çalışmalarının ardından; 1 buçuk metre genişliğinde, 2 buçuk kilometre uzunluğunda kauçuk döşenerek yürüyüş yolu ile bisiklet yolu ve yol boyunca ışıklandırma yapılacak. Öte yandan gerçekleştirilecek bitkilendirme çalışmaları ile de yol çevresine estetik açıdan katkı sunulacak.

 

 

“ELAZIĞ BELEDİYE BAŞKANIMIZ SAYIN ŞERİFOĞULLARI’NA TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

Gerçekleştirilen çalışmalardan dolayı Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’na teşekkür eden Ataşehir Mahalle Muhtarı Ali Dabakbaşı; “Devam eden çalışmaların tamamlanmasıyla, Ataşehir Mahallemizin ulaşım kalitesi de artmış olacak. Sadece güzel, kaliteli bir yola değil; aynı zamanda yürüyüş ve bisiklet yoluna da kavuşacağız. Bu güzel yatırımı mahallemize ve şehrimize kazandıran Elazığ Belediye Başkanımız Sayın Şahin Şerifoğulları’na teşekkürlerimizi sunuyoruz.” dedi.

 

 

“ŞEHRİMİZİN HER KÖŞESİNE İLK GÜNKÜ AŞKLA HİZMET ETMEYE DEVAM EDİYORUZ”

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları ve Ataşehir Mahalle Muhtarı Ali Dabakbaşı, Ataşehir Mahallesi’ndeki ulaşım kalitesini artıracak olan yeni imar yolu asfaltlama çalışmalarına ilişkin incelemede bulundu. Mahalle ayrımı gözetmeden Elazığ’ın her noktasına hizmet götürmeyi sürdürdüklerini ifade eden Başkan Şerifoğulları; “Ataşehir Mahalle muhtarımızla birlikte 2 şeritli caddemizde asfalt serim çalışmalarıyla ilgili incelemelerde bulunduk. Ekiplerimiz, çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Bizler de mahalle ayrımı gözetmeden, şehrimizin her köşesine ilk günkü aşkla hizmet etmeye devam ediyoruz. Bir yandan alternatif güzergâhlar oluşturarak vatandaşlarımıza daha kolay bir ulaşım imkanı sunarken, bir yandan da mevcut yolların bakım ve onarımını gerçekleştiriyor, yollarımızı yeniliyor ve konfor kazandırıyoruz. Aziz şehrimizin, bütün hizmetlerin en güzeline layık olduğu bilinciyle çalışmalarımızı sürdüreceğiz.” ifadesinde bulundu.