Elazığ halkının hain terör örgütü PKK’ya hiçbir zaman geçit vermediğini, vatansever bir şehir olduğunu hatırlatan Başkan Bahçeci, ‘kendini bilmez üç beş çapulcunun attığı sloganları kabul etmek mümkün değildir’ dedi. 

Karşılaşma sonrası kolluk kuvvetleri tarafından Elazığspor taraftarlarına uygulanan orantısız gücü de eleştiren Başkan Bahçeci şunları söyledi:

“Elazığ doğu ve güneydoğu bölgesinde milliyetçi duruşuyla örnek bir şehirdir. Şehrimizin bebek katilleriyle anılması abesle iştigaldir. Kendini bilmez üç beş çapulcunun orada şov yapması gülünecek bir durumdur. Elazığ halkı vatanına, bayrağına âşık bir millettir. Bizler şehre gelen misafirlerimizi başımızın üstünde tuttuğumuz gibi kendilerine gülden öte laf söylemeyiz. Kelkit Hürriyetspor taraftarının da bunu böyle bilmesi ve Elazığ gibi aziz bir şehre yakıştırdıkları çirkin ithamları için tüm Elazığlılardan özür dilemelidirler. Kolluk kuvvetlerinin karşılaşma sonrası taraftarımıza uyguladığı orantısız güç ise bizleri derinden üzmüştür. İlimiz siyasetçilerinin bu konuda gerekli iş ve işlemleri yapacağına olan inancımızla, tüm Elazığspor taraftarlarımıza geçmiş olsun diyorum”.