Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan,  şehrimizde yatırım yaparak istihdam ve üretime katkıda bulunan firma ziyaretlerini süründürüyor.
Bu kapsamda Elazığ Organize Sanayi Bölgesinde mobilya ve ahşap sektöründe faaliyet gösteren Altıngök Raf ve Ofis Mobilya Fabrikasını ziyaret eden Başkan Alan, Yönetim Kurulu Başkanı EcmainAltungök’ten bilgiler aldı.
Ticaret Odası Başkanı İdris Alan ve ekibinin işyerlerini ziyaret etmesinden dolayı teşekkür eden Altıngök Raf ve Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı EcmainAltıngök, bu ziyaretlerin sanayicilerin motivasyonunu arttırdığını, Başkan Alan’ın desteklerinin ve gayretlerini her zaman yanlarında görmekten mutlu olduklarını dile getirdi.
İlimizin köklü firmalarından olan Altıngök Büro Mobilya’nın OSB’de hizmete açtığı yeni fabrikayı ziyaret etmekten büyük mutluluk duyduklarını dile getiren Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan, 200 kişilik istihdam sağladıkları için işyeri sahibi EcmeinAltungök’e teşekkür etti. 
Başkan Alan’ın ziyaret ettiği ikinci firma ise araç üstü ekipman ve vinç sektöründe hizmet veren Serimak firması oldu.
Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan’ın kendilerini işyerlerinde ziyaret etmesinden memnuniyet duyduklarını ifade eden Serimak Yönetim Kurulu Üyesi Halil Akpınar, en önemli sorunlarının kalifiye eleman problemi olduğunu, bu konunun Bakanlıklar ve Federasyonlar nezdinde yapılacak görüşmelerle çözülmesi talebini iletti. 
6 Şubat 2023 depreminde büyük bir gayret ve fedakârlık göstererek arama-kurtarma çalışmaları ile enkaz kaldırma faaliyetlerine katkılarından dolayı Serimak Yönetim Kurulu Başkanı Halil Akpınar ve Aydın Akpınar’a teşekkür eden Başkan Alan;   “Allah o günleri tekrar geri getirmesin, bizlere de göstermesin. O zor günlerde özellikle Türkiye Odalar Borsalar Birliği Başkanımız Rıfat Hisarcıklıoğlu Beyefendi bizleri arayarak deprem bölgesinde arama-kurtarma çalışmalarına destek vermemiz konusunda seferber olmamızı istedi. Bizler de hemen Serimak Vinç sahibi ve meclis üyemiz Aydın Akpınar’ı aradık. Kendileri TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu ile dönemin bakanıyla da hemen irtibata geçip bir Elazığlı olarak bizi gururlandırdı ve deprem bölgesine çok üstün başarılara imza attı.   Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu beni arayıp, bu gayretlerinden dolayı kendisi adına bu arkadaşlarımıza teşekkür etmemi istedi.  Bizler de bugün kendilerine plaket vermek için buradayız. Yapmış olduğu üstün başarılardan dolayı çalışmalardan dolayı Odam ve şahsım adına kendilerine teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.
Başkan Alan, ilimize ekonomik katkı sunan firma ziyaretlerine önümüzdeki günlerde de devam edecek.