Yeniden Refah Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu, seçim çalışmaları doğrultusunda ziyaretlerini yoğun bir tempoda sürdürüyor.
Kazım Karabekir Caddesi esnafını ziyaret eden Septioğlu, esnaf ve vatandaşların sorunlarını dinledi, “Şehrimizin tüm sorunlarının çözümü için adres belli. Çözüm Yeniden Refah. Ve inşallah 31 Mart’ta Elazığ’ımızın sorunlarının çözümü için milletimiz bize gereken desteği en güçlü şekilde verecek” dedi.
STK’lara yönelik ziyaretleri kapsamında Şeker-İş Sendikası Elazığ Şubesini ziyaret eden Septioğlu daha sonra da Karakoçan Derneğini ziyaret ederek, 31 Mart seçimleri için destek istedi, şehrin sorunlarına ve projelerine ilişkin istişarelerde bulundu.
Öte yandan Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ ve Yönetim Kurulu Üyeleri Yeniden Refah Partisi İl Başkanlığı’nı ziyaret ederek, Başkan Adayı Septioğlu ile bir araya geldi. Samimi bir atmosferde gerçekleşen buluşmada Başkan Adayı Septioğlu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. 
Yeniden Refah Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu yaklaşan seçimler öncesi CHP İl Başkanlığına nezaket ziyaretinde bulunarak İl Başkanı Onur Özkan ve CHP Elazığ Belediye Başkan Adayı Av. Coşkun Çağlar Duran ile bir araya geldi. 
CHP İl Başkanı Onur Özkan ve CHP Elazığ Belediye Başkan Adayı Av. Coşkun Çağlar Duran ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek Başkan Adayı Septioğlu’na teşekkür ettiler.
Seçim sürecini değerlendiren Septioğlu ise “İnşallah Elazığ’ımızda birlik, beraberlik, kardeşlik ve dostluğun vuku bulduğu bir seçim süreciyle beraber seçim sonrası da bu duruşun devam ettiği bir dönem yaşamayı temenni ediyorum. Seçim sürecinin hayırlı olmasını temenni ediyorum. Nezaketinizden dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.