Yeniden Refah Elazığ Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu, İş İnsanları, dernekler ve mahalle buluşmalarını sürdürüyor.

Yeniden Refah Elazığ Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu, seçim ziyaretleri çerçevesinde ziyaretlerini sürdürüyor. Önceki dönem ETSO başkanı Asilhan ARSLAN ve ilimizde faaliyet gösteren bazı işletmeleri ziyaret eden başkan adayı Septioğlu, parti binasında Cumhuriyet Halk Partisi eskiil başkanı Ali ÖZCAN ve beraberindeki heyeti ağırladı. 

Arslan; Septioğlu Duayen Siyasetçi
Başkan adayı Septioğlu, önceki dönem ETSO başkanı Asilhan Arslan’ı işletmesinde ziyaret etti. Gerçekleşen görüşmede Arslan şu ifadelere yer verdi; 
İşletmemizde ağırlamaktan onur duyduğum Yeniden Refah Partisi'nin değerli İl Başkanı değerli meclis üyeleri ile birlikte olmaktan dolayı mutlu olduğumu ifade etmek istiyorum Faruk Septioğlu Memleketimizde milletvekilliği yaparak çok önemli hizmetlere vesile olduğunu yakinen biliyoruz kendisi duayen bir siyasetçi Partisi ile birlikte inanıyorum ki güzel işler yapacaklar. Hizmet alanında çok önemli açılımlar olacaktır inanıyorum. Ben kendilerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyor seçim çalışmalarında başarılar diliyor, ziyaretleri için tekrardan teşekkür ediyorum’’ dedi.
Yeniden Refah Elazığ Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu, parti il başkanlığında Cumhuriyet Halk Partisi eskiil başkanı Ali ÖZCAN ve beraberindeki heyeti misafir etti.
Ali Özcan "Elazığlı hemşerilerime Bir hak doğmuştur. Hakkı mücadeleye mücadeleyi de zafere ulaştırmak lazım. Çıkmış olduğunuz yolda başarılar diliyorum’’ dedi.

Septioğlu; Türkiye’nin ışığını Elazığ’dan yakacağız!
Çok kıymetli Gönül Dostlarım, civan mert yiğitler, Elazığ'ın yiğitleri hepiniz hoş geldiniz, sizleri en kalbi duygularımla sizi selamlıyorum.
Duamız o dur ki, Ya Rabbi bu güzel İnsanlara iki cihanda da mahcup eylemesin. Biz laf değil şükür Allah'a ki icraatlerimizle göstermişiz, biz laf üretme peşinde değiliz, kavga peşinde değiliz, hizmet ve hizmetkârlık peşindeyiz. Biz geçmişte bunların hepsini yaptık bugün de Elazığ'da bir sıkıntı varsa hepsini çözeceğiz Allah'ın izniyle.  Kavgadan yana kin’den yana ayrışmadan yana hiçbir zaman olmadık olmayacağız. Birleştireceğiz birlikte imar edeceğiz birlikte güzelleştirip birlikte hizmet edeceğiz. Yolların yeşil alanların problemlerin hepsini biliyoruz geldiğimiz zaman Cenabı Hak nasip ederse hepsini birlikte çözeceğiz. Memleketin ışığını Elazığ'dan yakacağız Allah'ın izniyle. Elazığ'dan yakacağımız Işık memleketimizi aydınlatacak. Bu duygu ve düşüncelerle hepinizi Allah'a emanet ediyor, destekleriniz için çok teşekkür ediyorum sağ olun var olun."