Yeniden Refah Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu 2024 mahalli idareler seçimlerine artık sayılı günler kala toplumun tüm kesimleriyle kucaklaşmaya devam ediyor. Vatandaşların büyük ilgi ve teveccühle bağrına bastığı Septioğlu, “Şehrimizde 31 Mart’ta yani bir dönemi başlatacağız. Başta işsizlik ve kentsel dönüşüm olmak üzere şehrimizi çözüm üreten bir yönetim anlayışıyla buluşturacağız.” Dedi.
Seçim çalışmalarını yoğun bir tempoda sürdüren Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu, esnaf ziyaretlerine devam ediyor. Esnafın sorunlarını dinleyen Septioğlu, “ 31 Mart’ta milli görüş belediyeciliğiyle şehrimizin ve insanımızın sorunlarına birer birer çözüm oluşturacağız.” Diye konuştu. 
Öte yandan Palu Derneği Yönetimi ve Üyeleri, Yeniden Refah Partisi Seçim Koordinasyon Merkezi’ni ziyaret ederek Başkan Adayı Septioğlu ile bir araya gelerek desteklerini gösterdiler.
Başkan Adayı Septioğlu seçim çalışmaları kapsamında yürüttüğü mahalle buluşmalarına ise Hilalkent Mahallesi ile devam etti. Coşkulu bir kalabalık tarafından karşılanan Başkan Adayı Septioğlu, “Partimize gösterilen ilgi ve verilen destek her geçen gün katlanarak büyüyor. İnşallah 31 Mart akşamı Milli Görüş zaferimizi hemşehrilerimizle birlikte yaşayacağız. Bu muhteşem coşku bunun bir göstergesidir. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. 
İnşallah Yeniden Refah bir güneş gibi şehrimize doğacak. Birlik ve beraberlik içerisinde, toplumun tüm kesimlerini kucaklayarak, şehrimizi hak ve adalet çizgisinde, israftan uzak hak ettiği hizmetlerle buluşturacak, sorunlarına çözüm oluşturacağız.” diye konuştu.