Şehrin dört bir yanında esnafları ziyaret ederek vatandaşlarla buluşan, Başkan Adayı Faruk Septioğlu, toplumun tüm kesimlerinden güçlü destek görüyor.
Yeniden Refah Elazığ Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu, Buğday Meydanı ve Şıre Meydanı esnafını ziyaret ederek, sorunlarını ve taleplerini dinledi. Esnafın destekleriyle kucakladığı Başkan Adayı Septioğlu, “Elazığ olarak doğruda, hakikatte birleşelim” dedi.

ESNAFIN 52 GÜNDÜR DEVAM EDEN ŞİKAYETİNİ DİNLEDİ
Başkan Adayı Septioğlu Şıre Meydanı esnafını ziyareti sırasında esnafın 1,5 ayı aşkın bir süredir sokakta kesintisiz akan su nedeniyle yaşadığı sıkıntısıyla karşılaştı. Zor durumda olduklarını belirterek, yaşadıkları sıkıntının 52 gündür devam ettiğini belirten esnaflar, “Belediye ekipleri tarafından yapılan bir kazı çalışması sonrası burada bir su patladığı oldu. Binalarımız temeline su doluyor, bodrumlar sürekli su doluyor. Kendi çabamızla suyu tahliye ediyoruz. Belediye ekipleri bu suyun doğal kaynak suyu olduğunu söylüyor, sorunu çözeceğiz diyorlar ama 52 gündür hala sorunumuz çözülmedi.” diyerek isyanlarını dile getirdiler.

Septioğlu, şehrin su ile ilgili ciddi sıkıntı yaşarken böylesi sorunların kabul edilemez olduğunu söyledi.