Yeniden Refah Elazığ Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerine doğru seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Şehrin dört bir yanında vatandaşlarla buluşan, esnafları ziyaret eden Başkan Adayı Septioğlu, toplumun tüm kesimlerinden güçlü destek görüyor.

Yeniden Refah Elazığ Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu, seçim ziyaretlerine Doğukent Mahallesi Fethi Sekin Şehir Hastanesi çevresi ve Doğukent Caddesi esnaf ziyaretiyle devam etti. Esnaf ve vatandaşlarla kucaklaşan Başkan Adayı Septioğlu, ziyaretlerinde yoğun ilgi gördü.
Doğukent mahallesinin ulaşımını sağlayan minibüs şoförleriyle de buluşan Septioğlu daha sonrasında ise 50’ler çarşısında bulunan esnafları ziyaret etti.

Başkan Adayı Septioğlu mahalle ziyaretlerine ise Sarayatik Mahallesi ile devam etti. Yoğun bir ilgi ve sevgiyle karşılanan Başkan Adayı Septioğlu, vatandaşların dinledi. Şehrin beklentilerine ve sorunlarına ilişkin çözüm önerilerini vatandaşlarla paylaşan Septioğlu, “Her gün farklı bir noktada vatandaşlarımızla buluşuyor, onları dinliyoruz. Çok güçlü ve samimi bir destekle karşı karşıyayız. Bizler elbette şehrimizin sorunlarını ve beklentilerini biliyoruz. İnşallah, hemşehrilerimizin güçlü desteğiyle Elazığ’ımız 31 Mart’ta Refah Belediyeciliğiyle buluşacaktır. Saha çalışmalarımızda gördüğümüz çok önemli bir gerçek var, hemşehrilerimiz, Refah Belediyeciliğini bekliyor.” dedi.