Ziyaretlerini yoğun bir tempoda sürdüren Başkan Adayı Faruk Septioğlu, El-Aziz Kültür, Eğitim ve Yardımlaşma Derneği’ni ziyaret ederek Dernek Başkanı Onur Şahin ve Yönetim Kurulu üyeleriyle bir araya geldi. 
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Dernek Başkanı Onur Şahin, “Kendilerine çıkmış oldukları bu yolda başarılar diliyoruz” dedi.
Belediyecilik anlayışlarını ve şehir için hazırladıkları projeleri anlatan Başkan Adayı Faruk Septioğlu, Derneğin yürüttüğü faaliyetlerin çok kıymetli olduğuna vurgu yaparak “Sizleri tebrik ediyorum. Şehrimiz için hep birlikte her alanda hayırlı hizmetlere vesile olalım inşallah.” Dedi.
Şehrin dört bir yanında, toplumun tüm kesimleri tarafından muhabbetle karşılanan Başkan Adayı Septioğlu ilk olarak Yunus Emre Bulvarı üzerindeki esnafları tek tek ziyaret ederek, taleplerini dinledi, hayırlı işler temennisinde bulundu. Başkan Adayı Septioğlu daha sonra ise Sürsürü, Çaydaçıra ve Ataşehir Mahallelerinde vatandaşların sıcak ve samimi muhabbetlerine konuk oldu. 
“Elazığ değişim için kararını verdi” diyen Başkan Adayı Septioğlu, “Hemşehrilerimizle bir araya gelmeye, onları can kulağı ile dinlemeye devam ediyoruz. Görüyorum ki hemşehrilerimiz tüm samimi destekleriyle yanımızdalar. Bizlere güç veriyorlar. Elazığ değişim için kararını verdi İnşallah 31 Mart’ta bu şehir için yepyeni ve güçlü bir dönemi başlatacağız.” Dedi.