Yeniden Refah Elazığ Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu, seçim çalışmaları kapsamında Abdullahpaşa Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği buluşmada Başkan Adayı Septioğlu, sorunları ve talepleri dinledi, yeni döneme ilişkin istişarelerde bulundu. Başkan Adayı Septioğlu, “Hemşehrilerimizin çok güçlü bir desteğiyle karşı karıyayız. Biz memleketimizin sorunlarını, ihtiyaçlarını biliyoruz. Garibin, kimsesizin hakkını koruyarak milletin emanetine sahip çıkacak, şehrimizi hak ve adalet çizgisinde hizmetlerle buluşturacağız. Sizlerin desteğiyle inşallah bu güzel şehri, gerek değerleri, gerekse ekonomik anlamda hak ettiği konuma taşıyacağız.” dedi.  

ESNAFLARDAN BAŞKAN ADAYI SEPTİOĞLU’NA YOĞUN İLGİ
 Başkan Adayı Septioğlu seçim çalışmaları kapsamında esnaf ziyaretlerini de sürdürüyor. Kuyumcular Çarşısı, Büyük Çarşı, Koloğlu Çarşısı, Zırhlıoğlu Pasajı ve Elliler Çarşısı esnaflarını ziyaret eden Başkan Adayı Septioğlu, sorunları, talepleri dinledi. Esnaf ve vatandaşlardan yoğun ilgi ve destek gören Başkan Adayı Septioğlu, daha sonra Oto Sanayiciler Sitesi Oda Başkanı Mehmet Türkoğlu ve yönetimi ile bir araya geldi. 

OTO SANAYİCİLER ODASINA ZİYARET
Başkan Adayı Septioğlu Oto Sanayiciler Oda Başkanı Mehmet Türkoğlu’nu ziyaret etti. Sanayicilerin ve yeni sanayi sitesinin sıkıntılarına değinen Başkan Türkoğlu ‘Sanayi sitesi tek bir yerde değil, ulaşılabilirlik açısından birçok farklı noktada olmalı. Önümüzde ki seçimde sizlere başarılar diler; seçilmeniz durumunda Sanayi Sitesinin sorunlarının ortak çözümü hakkında çalışmalarınızı yoğunlaştırmanızı dilerim ’ dedi.