Ziyaretlerinde vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Adayı Septioğlu, “İnşallah 31 Mart’tan itibaren hak ve adalet çizgisinde bir hizmet anlayışını şehrimize kazandıracağız. Belediyecilik anlayışında yepyeni bir dönemi başlatacağız.” dedi.

Başkan Adayı Septioğlu, ziyaretleri çerçevesinde ilk olarak Çaydaçıra Mahallesi’nde minibüsçü esnafıyla kahvaltıda buluştu. Septioğlu, kendilerine verilen sözlerin yerine getirilmediğini anlatan esnafın şikâyetlerini ve taleplerini dinledi. Kendilerine verilen desteğin son derece kıymetli olduğunu belirten Başkan Adayı Septioğlu, yeni dönemde şehrin tüm sorunlarına bir bir çözüm üreteceklerini söyledi.

Ziyaretlerine Akgün AVM ile devam eden Septioğlu, esnaf ve vatandaşlarla kucaklaştı.

Yeniden Refah Partisi Belediye Başkan Adayı Septioğlu Bingöllüler Derneği’ni ziyaret ederek, Elazığ Bingöllüler Derneği Başkanı Ali Barhturmuş ve Yönetim Kurulu Üyeleriyle bir araya gelerek, şehrin ihtiyaç ve sorunlarına ilişkin istişarelerde bulundular.

ARICAKLILAR DERNEĞİ’NDEN DESTEK ZİYARETİ
Arıcaklılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu üyeleri, Yeniden Refah Partisi Belediye Başkan Adayı Septioğlu’na destek ziyaretinde bulundu. Bugüne kadar her platformda şehre hizmet şuuruyla hareket ettiklerini anlatan Başkan Adayı Septioğlu, “İnşallah 31 Mart’tan itibaren hak ve adalet çizgisinde bir hizmet anlayışını şehrimize kazandıracağız. Belediyecilik anlayışında yepyeni bir dönemi başlatacağız. Hemşehrilerimize verdikleri samimi desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.