Anadolu Gençlik Derneği, öğrenciler için düzenlediği etkinliklerle dikkat çekmeye devam ediyor. Bu kapsamda, ödüllü Sabah Namazı Buluşmaları ve Siyer-i Nebi yarışmaları düzenlenecek.

AGD Elazığ Şube Başkanı Yemliha Akyıldız, Siyer-i Nebi yarışmasının ortaokul öğrencileri için gerçekleştirileceğini belirtti.

Ödüllü Sabah Namazı Buluşmaları yarışması hakkında bilgi veren AGD Elazığ Şube Başkanı Yemliha Akyıldız, şunları söyledi: "Sabah namazı projemizi 6-7 yıldır sürdürüyoruz ancak ödül sistemi yoktu. Öğrencilerimiz her hafta sabah namazında şehrin farklı camilerinde buluşuyordu. Bu yıl ise bir ödül programı başlattık. 16 Mart Cuma günü Yeni Cami'de başlayacak olan yarışma, 13 hafta sürecek ve her hafta farklı bir camide gerçekleşecek. Katılımcılar, sabah namazını kıldıktan sonra kendilerine verilecek kuponlarla katılımlarını kanıtlayacaklar. Ramazan ayından sonra ise sabah namazının ardından kahvaltı etkinliklerimiz de olacak."

Anadolu Gençlik Derneği'nin düzenlediği bu etkinliklerle gençlerin dinî ve kültürel değerlere olan ilgisini artırmayı hedefliyor.