Şok Market resmi internet sayfasında yayınlanan 17 Nisan 2024 tarihli aktüel katalog, çok sayıda fırsat ürününü tüketicilerin beğenisine sunmuş durumda. 17 Nisan 2024 Çarşamba günü, Şok Market ziyaretçilerini hangi ürünler bekliyor olacak? İşte, 17 Nisan Şok aktüel ürünler listesi ve beklenen kampanyalar:

Bu hafta Şok Aktüel Kataloğu, "Mutlu Bebekler-Mutlu Çocuklar Şok’u Seviyoruz" ve "Şok Ekstra Ürünler" etiketleriyle sunulan çeşitli ürünlerle dolu. 17 Nisan 2024 Şok Kataloğu'nda yer alan Bebek Mobikya, Bebek Tekstil, Bebek Bakım, Eğitici ve Öğretici Oyuncaklar, Temel İhtiyaçlar gibi farklı kategorilerdeki ürünler, kampanyalı fiyatlarla sunulacak. Örneğin, Bebek Konfor Ahşap Hamak 999 TL, Elyese Ahşap Bebek Beşiği 3799 TL gibi ürünler dikkat çekiyor. İlk sayfadaki diğer ürünler arasında, Ahşap Çatılı Saray Beşik 2499 TL ve Oyuncaklı Ahşap Gri Ana Kucağı 969 TL gibi ürünler yer alıyor.

17 Nisan'da başlayacak olan bu katalog, teknoloji ürünlerinden bebek bakım ürünlerine kadar geniş bir yelpazede indirimli ürünler sunuyor. Rampage Sniper Mikrofonlu Kulaklık 649 TL, Rampage Oyuncu Mouse 359 TL gibi teknoloji aksesuarları da avantajlı fiyatlarla sergileniyor. Bebek ve çocuk gruplarında ise %100 Pamuk Bebek Nevresim Seti 199 TL, Bebek Yorgan 145 TL gibi ürünlerle karşınıza çıkacak.

17 Nisan'dan itibaren geçerli olacak bu katalog, Hem Şok’ta Hem de Cepte Şok’ta "WIN" uygulaması üzerinden ek indirimlerle sunulacak temel gıda ve hijyen ürünleri de içeriyor. Örneğin, Çamlıca Şekersiz Gazoz 40 TL, Ülker Bebe Bisküvi 29 TL gibi ürünler indirimli fiyatlarıyla öne çıkıyor.

Bu ve bunun gibi birçok fırsat ürününü içeren Şok 17 Nisan 2024 aktüel kataloğunun tüm detaylarına Şok Market'in resmi sitesinden ulaşabilirsiniz. Yeni kampanya dönemiyle ilgili daha fazla bilgi için yine buradayız!