Kim iyi bir cinayet gizemini sevmez ki? Resimde göz önünde saklanan bir katili bulmak, zihni benzersiz bir şekilde uyarır. Cinayetin arka planı, kurbanı, acımasızlığı, ipuçları ve sorgulanan şüpheliler her büyük gizem bulmacasının parçasıdır ve tam size göre bir tanemiz var.

RESİMDEKİ GİZLİ KATİLİ BULABİLİR MİSİN?

Günümüzde insanlar eleştirel düşünme ve gözlem becerilerinden ciddi şekilde yoksun. Çoğu zaman en basit zeka oyunlarını bile anlamakta zorlanıyorlar. Umarım sen onlardan biri değilsindir.

Bunu öğrenmenin tek yolu var. Dünyanın en iyi %1 dahileri arasında olup olmadığınızı görmek için aşağıdaki zeka testini yapın.

GİZLİ KATİLİ TESPİT ETTİN Mİ?

Bir giyim mağazasında dört kişi vardır, ancak aralarından biri öldürülür. Katil dükkandan ayrılmadı ve herkesin görebileceği bir yerde saklanıyor. Onu yakalamak senin elinde. Cinayeti çözme zamanı.

Resimdeki gizli katili bulabilir misin? Şüpheliler kasiyer kadın, müşteri ve oyuncu kadrosundaki adamdır. Herkes katil olabilir. Ancak unutma, katil kaçmadan önce sadece 33 saniyen var. Acele et.

ZEKA BULMACASI CEVABI

Seçimini yaptın mı? Doğru kişiyi yakalayıp yakalamadığını görelim.

Öncelikle, kan lekeleri kurbanın sağ tarafında bulunuyor. Bu, katilin ona soldan saldırdığını ve büyük ihtimalle solak olduğunu gösteriyor.

  • Kasiyer hanım sağ eliyle yazıyor.
  • Müşteri sağ eliyle ödeme yapıyor.

Bu eylemler genellikle baskın el ile yapılır, dolayısıyla çiftin sağ elini kullandığı sonucuna varabiliriz.

Ayrıca, adamın sağ elinde bir silah saklamak için mükemmel bir yer olabilecek bir alçı var. Alçısını çıkarmadan giyemese veya deneyemese de gömlek ve paltolara da göz atıyor. Bu durumda, doğru katil resimdeki kolunda alçı olan adamdır.