Galatasaray, Süper Lig'in 32. haftasında Alanyaspor karşısında aldığı 4-0'lık zaferle liderlik koltuğuna oturdu. Sarı Kırmızılı takım, deplasman maçından Barış Alper Yılmaz'ın (2), Ziyech ve İcardi'nin attığı gollerle galip ayrıldı. Okan Buruk'un devre arasında yaptığı taktiksel değişiklikler olumlu yankı bulurken, ünlü yorumcu Batuhan Karadeniz, "Okan Hoca, soyunma odasında hiç kimsenin kaprisiyle uğraşmadı ve oyuna hemen müdahale etti" şeklinde konuştu.

SÜPER KUPA MOLASI FAYDALI OLDU

Bu akşam Galatasaray, Bayern Münih taktikleriyle oynadı, ilk yarıda rakibi yıprattı ve ikinci yarıda sahneye çıktı. Galatasaray, geçen yılın şampiyon takımı gibi bir performans sergiledi. Ziyech'in sol ayağından çıkan uzun mesafeli, füze gibi bir şutu daha önce görülmemişti. Takım ara verdiğinde, adaleleri güçlenmiş; oyuncular, kuvvetli ve etkili şutlar sıraladı. Barış Alper, Mertens ve Ziyech'in kaleci Ertuğrul'u sadece seyirci kıldığı anlar oldu.

BARIŞ ALPER'DEN OKAN BURUK'A ANLAMLI KUCAKLAŞMA

Okan Buruk, devre arasında yaptığı iki önemli değişiklikle maçın seyrini değiştirdi ve "Şampiyonluk yolunda kimseye tahammülüm yok" diyerek Kerem Aktürkoğlu ve Aurier'i oyundan aldı. Barış Alper, golün ardından Okan Buruk'la kucaklaşarak, "Hocam, size güveniyoruz ve destekliyoruz" mesajını iletti. Barış Alper Yılmaz, performansıyla Milli Takım'a çağrılmayı kesinlikle hak ediyor. Okan Buruk, devre arasında Ziyech ile altı dakika, ardından Kaan Ayhan ile stratejik bir görüşme yaptı.

Ndombele'nin sitesinde oturduğu sitede çok yakın arkadaşım oturuyor kendisi eczacı, her gün ya da en kötü iki günde bir pişik kremi alıyormuş, her yerine pişik kremi sürüyormuş.

Kerem Aktürkoğlu'nda istikrar problemi var, artık koşup mücadele de etmiyor ama Allah Okan Buruk'tan razı olsun hiç değilse bize Tete'nin o yüzünü göstermedi.

Okan Buruk ikinci yarıda Bundesliga, La Liga futbolu izletti, Alanyaspor maçı çok zor olacak dedim, ilk yarı bittikten sonra 'bak ben demedim mi' dedim ama ikinci yarıda Galatasaray resmen şov yaptı.