AK Parti Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı, Elazığ’daki temaslarını sürdürüyor.

Milletvekili Nazırlı, Elazığ Muhtarlar Federasyonu Başkanı Ahmet Gül ve federasyon üyeleriyle bir araya gelip istişare toplantısı gerçekleştirdi.

 

 

Milletvekili Nazırlı toplantı sonrası yaptığı açıklamada; “Kısa bir zaman önce Bakanımız Mehmet Özhaseki ile birlikte bir toplantı gerçekleştirdik ve buna ek olarak ta ben mahallelerinizde ki sıkıntılarınızı sorunlarınızı not alacağım yapabileceğimiz şeyleri sizlerle görüşüp bu yönde adım atmak için gayret göstereceğiz. Gümüşkavak ve Aksaray Mahallelerinde ihaleye çıkıyoruz. Karşıyaka Mahallesinde yürütülen projenin bitirilip ihaleye çıkıyoruz, bunların yanı sıra Yemişlik ve Güneykent Mahallelerinde iş yerlerimizin ihalelerini gerçekleştireceğiz ve vatandaşlarımızın mağduriyetini en hızlı şekilde gidereceğiz.” dedi.

 

 

Elazığ Muhtarlar Federasyonu Başkanı Ahmet Gül yaptığı açıklamada; “İlk geldiğiniz de insanların kafasında oldukça soru işareti vardı ama yaptığınız güzel işlerle birlikte soru işaretlerini yıkıp vatandaşa temas ettiniz ve kısa sürede olumsuz algıyı yıkıp olumlu bir algı oluşturdunuz.” İfadelerinde bulundu.