Kişilik Analizi! Kitapseverler bile kalemi elde tutmakta zorlanıyor! 5 saniyelik zeka bulmacası

Sinir bozucu aynı zamanda dikkati artıran bir kişilik testiyle karşınızdayız. Zeka oyunları içeren bu tür testler, zaman kısıtlaması ile dikkatinizi ölçmeyi kolaylaştırıyor. Bu testte, 5 saniye içerisinde kitaplar arasındaki kalemi bulmanızı istiyoruz.

Birçoğumuz kitapları severiz. Sayısız içerik sunan kitaplar, bu sefer bir zeka oyununun aracı olarak karşımıza çıkıyor. Yeşil kapaklı kitaplar arasında gizlenmiş bir kalem bulunmakta. En zeki kişiler bile bu kalemi bulmakta güçlük çekiyor. Çünkü bu test, yüksek zeka, konsantrasyon ve dikkat gücü gerektirmektedir.

Bu test, sinir bozucu bir bulmaca ya da zeka oyunu gibi algılanabilir. Renkli kitaplar arasında bir yere gizlenmiş olan kalem, minimalist bir renk paletinden oluşan yoğun görüntüyle neredeyse görünmez hale gelmektedir.

KİŞİLİK TESTİ NASIL ÇÖZÜLÜR?

Gizli kalemi bulma rekoru, tasarımcılarına göre yalnızca 19 saniyedir; peki, siz onu 5 saniyede bulabilecek misiniz?

Zihninizi şaşkına çevirecek uzun bir beyin fırtınası sizi bekliyor. Bu kişilik testi, özellikle kitap tutkunlarının dikkatini çekebilir.

Çıldırtıcı bir zeka oyunu, bulmaca meraklılarını bu yığın kitap arasındaki kalemi bulmaya zorluyor. İpucu olarak, kalem resimdeki kitaplarla aynı yeşil tonunda gizlenmiştir. Dedektif gibi düşünenler, onu görüntünün sağ ortasında bulabilmelidir. Kalemi bulamayanlar için cevaplı görsel aşağıda yer almaktadır.