Kasımpaşa'nın Süprizi: Galatasaray’a Üç Farkla Yanıt!

Trendyol Süper Lig'de geride kalan altı maçından galibiyetle ayrılan Galatasaray, 7. hafta karşılaşmasında Kasımpaşa ile karşı karşıya geldi.

Galatasaray, Victor Osimhen(2) ve Mauro Icardi'nin golleriyle 3-0'lık bir avantaj yakaladı, ancak bu üstünlüğü koruyamayarak maç 3-3 berabere sonuçlandı. Kasımpaşa'nın eşitliği sağlamasına katkıda bulunan golleri Fall, Hajradinovic (penaltı) ve Da Costa kaydetti.

Ligde ilk puan kaybını yaşayan Galatasaray 22 puana yükselirken, Kasımpaşa puanını 7'ye çıkardı. Galatasaray gelecek hafta sahasında Alanyaspor'u ağırlayacak, Kasımpaşa ise evinde Bodrumspor ile mücadele edecek.

OSIMHEN İKİ GOLLE HESABI AÇTI

Galatasaray'ın önemli transferi Victor Osimhen, Kasımpaşa karşısında gol perdesini açtı. Sekiz dakika arayla iki kez fileleri havalandıran Osimhen, sevinçle 'Finally' yazılı formasını gösterdi.

VAR KARARLARI MAÇA DAMGA VURDU

52. dakikada Fall ile Jakobs arasında yaşanan pozisyonda hakem Oğuzhan Çakır, penaltı noktasını gösterdi. Ancak VAR'dan gelen uyarı üzerine pozisyon tekrar incelendi ve elle oynama olmadığı tespit edilerek penaltı iptal edildi.

81. dakikada yine Jakobs'un yer aldığı bir pozisyonda VAR'a gidildi. Uzun bir incelemenin ardından Oğuzhan Çakır, bu kez penaltı kararı verdi.

MAÇTAN ÖNEMLİ DAKİKALAR

1' Maç başladı.

10' Savunmanın arkasına atılan topta Osimhen, Gianniotis ile karşı karşıya geldi. Gianniotis'in müdahalesi sonrası Osimhen yerde kaldı; ofsayt bayrağı ise pozisyon tamamlandıktan sonra kalktı.

20' Galatasaray, Osimhen ile öne geçti. Abdülkerim'in ceza sahasına gönderdiği topu boş pozisyonda ağlara gönderen Osimhen, skoru 1-0 yaptı.


28' Osimhen tekrar sahne aldı. Sara'nın pasında topu başarılı bir şekilde kontrol eden Osimhen, sert bir vuruş yaparak skorun 2-0 olmasını sağladı.

34' Galatasaray farkı üçe çıkardı! Sırtı dönük topu alan Icardi, kalitesini göstererek muhteşem bir vuruş yaparak skoru 3-0'a getirdi.


44' Fall'dan harika bir gol! Ceza sahasına yapılan ortayı gelişine vurarak ağlara gönderen Fall, skoru 3-1'e taşıdı.

45+1' Mutlak bir gol fırsatı kaçtı. Ceza sahasında Muslera ile karşı karşıya kalan Da Costa'nın vuruşu, üstten auta çıktı.

45' Galatasaray, Kasımpaşa karşısında ilk yarıyı 3-1 önde tamamladı.

46' İkinci yarı başladı.

52' Fall ile Jakobs arasındaki pozisyonda hakem penaltı noktasını gösterdi. VAR incelemesi sonrası elle oynama olmadığı belirlendi ve oyun kornerle devam etti.

77' Muslera'dan muhteşem bir refleks. Berkan’ın ters kafa vuruşunda Muslera, topu parmaklarıyla kornere çeldi.

83' Uzun süren VAR incelemesinin ardından Kasımpaşa'nın kazandığı penaltıyı gole çeviren Hajradinovic, skoru 3-2'ye getirdi.

90+5' Kasımpaşa geri döndü! Ceza sahasına yapılan ortada, topu ağlarla buluşturan Da Costa skoru 3-3 yaptı.