Emeklileri yakından ilgilendiren yeni bir açıklama yapıldı. Özellikle nakit paraya ihtiyacı olan emekliler için büyük bir avantaj sunan emekli promosyon ödemeleri, merakla araştırılan konular arasında öne çıkıyor. DenizBank’ın nakit promosyon ödemesi kampanyasının detayları açıklandı.

DenizBank, emekli promosyon kampanyasıyla ilgili açıklama yaptı. Banka, emekli maaşına göre değişen miktarlarda, 12 bin TL’ye kadar promosyon ödemesi yapacağını duyurdu. Kampanyaya katılım koşulları ve detaylar emekli vatandaşlara iletildi. Buna göre, emekli maaşını DenizBank’a taşıyanlar, 12 bin TL’ye kadar nakit promosyon alabilecek.

DENİZBANK EMEKLİ PROMOSYON KAMPANYASI DETAYLARI VE KOŞULLARI

Promosyon ödemesi, emekli maaş tutarına göre belirlenmektedir.

Emekli maaşınızı şubeye gitmeden MobilDeniz veya e-Devlet üzerinden bankamıza aktarabilirsiniz. Promosyon başvurusu için MobilDeniz uygulamasını kullanabilir veya 0850 222 0 800 numaralı iletişim merkezimizi arayarak maaşınızı 3 yıl boyunca DenizBank’tan alacağınıza dair söz vererek kampanyaya katılabilirsiniz.

Promosyon bedeli peşin olarak hesabınıza yatırılacaktır.

Bankamızdan birden fazla emekli maaşı alan emekliler için ödenecek promosyon tutarı, maaşların toplamı dikkate alınarak hesaplanacaktır.

18 yaş altındaki emekli maaşı alan müşteriler için;

  • Anne veya babasının velayetinde bulunmayanlara promosyon ödemesi yapılacaktır.
  • Anne veya babasının velayeti altında olanlara ise, kendi maaşı ile velisinin aldığı maaşların toplamı esas alınarak velisine promosyon ödemesi yapılacaktır.