Elazığ İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Cahit Polat, ilçe gezilerini sürdürüyor. Polat'ın bu seferki gezi durağı Kovancılar ve Palu ilçeleri oldu.

İş yoğunluğu nedeniyle aynı gün iki ilçeyi birden ziyaret düzenleyen İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Cahit POLAT, ilk çalışma gezisini Kovancılar Devlet Hastanesi’ne yönelik yaptı. 

Hizmet Başkanları ile birlikte Kovancılar Devlet Hastanesi’ni ziyaret eden İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Cahit POLAT, Hastane Başhekimi Uzm. Dr. İzzettin GÜNAY eşliğinde hastanedeki servis ve klinikleri gezerek, sunulan hizmetler hakkında bilgi aldı ve karşılıklı görüş alış verişinde bulundu.

Kovancılar Devlet Hastanesi’ndeki incelemelerini tamamlayan İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Cahit POLAT, daha sonra beraberindeki hizmet Başkanları ile birlikte Palu İlçe Devlet Hastanesi’ne geçti.

Hastane Başhekimi Opr. Dr. M. Hatip TAŞVEREN eşliğinde hastaneyi gezen ve çalışmaları yerinde inceleyen POLAT,  tedavi için hastane de bulunan  vatandaşlar ve çalışanlarımız ile sohbet ederek, sunulan hizmetler hakkında bilgi aldı.