Hacıosmanoğlu'ndan Şaşırtan Hamle: Milli Takımı Çekti, Elazığ Şokta!

Türkiye Futbol Federasyonu'nun almış olduğu bir kararın Elazığ'ı şaşırttığı öğrenildi.

Gazeteci Cemal Ersen, Milliyet'teki köşesinde "Futboldaki garip olaylar" başlığı altında dikkat çekici bir durumu kaleme aldı.

Ersen, "Örneğin; kimler önceki günlerde Türkiye Futbol Federasyonu’nun Plaj Futbolu milli takımını İspanya'daki Dünya Şampiyonası elemelerinden keyfi bir şekilde çektiğini biliyordu? Bu son dakikada alınan tuhaf karar FIFA'yı hayrete düşürdü." şeklinde ifadelerde bulunarak, devamında şunları ekledi:

Ya da Plaj Futbolu milli takımının teknik direktörü Adil Müftüoğlu’nun yalnızca eski MHK başkanı Kuddusi Müftüoğlu’nun kardeşi olduğu için görevden alındığını?
Hatırlatmak gerekirse; TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, 2016 yılında (Trabzonspor Başkanlığı görevini yeni bırakmıştı) Kuddusi Müftüoğlu’nun da yer aldığı toplamda 17 kişi hakkında okyanus ötesi terör örgütüyle bağlantılı oldukları iddiasıyla dava açmış ve mağlup olmuş; karşı tarafta açılan davalar için ise tazminat ödemeye mahkûm kalmıştı.

Diyelim ki intikam hırsı ile kardeşinden dolayı Adil Müftüoğlu görevden alındı. Ancak; uzun zamandır hazırlık yapan ve ilk kez Dünya Kupası Avrupa elemelerinde mücadele edecek bir ekibin oyuncularını neden cezalandırdınız? O gençlerin suçu neydi?