SON DAKİKA

Politika

Elazığ siyaset, politika ve bürokrasi haberlerini, siyasi partilerin çalışmalarını, belediye başkanlarının hizmetlerini Elazığ haber sitesi Elazığ Haber Ajansı ile takip edin.

Politika Haberleri

Milletvekili Erol Keleş, Müzenin Son Durumunu Değerlendirdi

AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, Arkeoloji ve Etnografya Müzesi’nin Mekteb-İ İdadi binasına taşınma süreci ile ilgili gelişmeleri değerlendirdi.

AK Parti Elazığ Milletvekili Açıkkapı Yerinde Dönüşüm Ofisi ve Yer Seçimi Ofisini Ziyaret Etti

AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne verilen kısa arada Elazığ'da temaslarda bulunuyor.

Başkan Adaylığını Bırak Muhtar Adayı Ol

Saadet Partisi (SP) Elazığ Belediye Başkan Adayı Abdullah Akın’ın seçimi kazanmak için kamuoyuna açıkladığı projeler hayal kırıklığı yaşattı, dağ fare doğurdu. 

Milletvekili Keleş: Elazığ’da, 25 Bin Depreme Dayanıklı Konut İnşa Edilerek Hak Sahiplerine Teslim Edildi

AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, TBMM’de söz alarak 24 Ocak 2024 depreminin 4. yılı dolayısı ile açıklama yaptı. Milletvekili Keleş deprem sürecinde tüm Türkiye’nin Elâzığ’ın yanında olduğunu ve şehirde önemli çalışmalar yapıldığını söyledi.

Milletvekili Işıkver: Elazığlı Olmak Zor Zamanlarda Kenetlenmektir

MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver 24 Ocak 2020 tarihinde meydana gelen Elazığ merkezli deprem felaketinin dördüncü yıldönümünde TBMM’de bir konuşma yaparak, 'Bilinmelidir ki Elazığlı olmak, bu zorlu zamanlarda birbirimize kenetlenmek anlamına gelmektedir. Elazığ'ın tarihine baktığımızda, bu topraklarda yaşayan insanların birbirine olan bağlılığını, direncini ve dayanıklılığını zaten görebiliriz.' dedi…

Açıkkapı: AK Parti İktidarlarında Elazığ'a 25 Milyar Liralık Tarımsal Destek ve Yatırım Kazandırıldı

AK Parti Elazığ Milletvekilleri Ejder Açıkkapı ve Mahmut Rıdvan Nazırlı, Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı'yı ziyaret etti.

Elazığ Şeker Fabrikası’nın Rehabilitasyonu 2024 Yatırım Programına Alındı

MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver’in 10 Kasım 2023 tarihinde Tarım ve Orman Bakanı Sayın İbrahim Yumaklı’nın yazılı olarak cevaplandırması talebiyle vermiş olduğu Elazığ Şeker Fabrikasının kapasite artırımı ve fabrikanın modernizasyonu hususundaki soru önergesi cevaplandırıldı.

Milletvekili Keleş, Petrek Köprüsü Projesine İlişkin Açıklamalarda Bulundu

AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, Pertek Köprüsü Projesinde gelinen sürece ilişkin sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu. 

MHP Elazığ SKM Başkanlığı’na Behçet Susmaz Getirildi

Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ İl Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanlığına Behçet Susmaz getirildi.

Başkan Yıldırım, A Takımını Oluşturdu

AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, İl Teşkilatının Yeni Yönetim Kurulunu açıkladı. 

Gözler Şimdi MHP’de

AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı'nın açıklanmasının ardından gözler Milliyetçi Hareket Partisi'ne (MHP) çevrildi. MHP'nin AK Parti adayı Şahin Şerifoğulları'nın karşısına kimi çıkaracağı merakla bekleniyor.

Bu Fotoğraf Çok Konuşuluyor

AK Parti Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı'nın yerel seçim çalışmaları kapsamında ilçe ve beldelere gerçekleştirdiği ziyaretlere Elazığ Belediye Başkan aday adayları Ramazan Gürgöze, Haydar Evliyaoğlu ve Ali Tekataş'ın da eşlik etmesi dikkat çekti. Milletvekili Nazırlı'nın yerel seçim çalışmalarını aday adayları ile birlikte sürdürmesi bir yerlere mesaj niteliği taşıdığı ifade ediliyor.

Şahin Başkan Sahaya İndi

31 Mart 2024 tarihinde yapılak yerel seçimlerde yeniden AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı gösterilen mevcut Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Ankara'daki tanıtım toplantısının ardından Elazığ'a gelerek seçim çalışmalarına başladı.

AK Parti’den Açıklama

Akşam saatlerinde bazı sosyal medya platformlarında yayınlanan iddialarla ilgili AK Parti Elazığ İl Başkanlığı tarafından yazılı bir açıklama yapıldı.

Millet-Vekil Buluşması Programına Vatandaşlardan Yoğun İlgi

MHP Elazığ İl Başkanlığının koordine ettiği Millet-Vekil Buluşması vatandaşların yoğun ilgisi ve katılımı ile gerçekleştirildi.

Başkan Şerifoğulları, Elazığ’da Coşkuyla Karşılandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Ak Parti Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nı yeniden aday göstermesinin ardından Başkan Şerifoğulları için Elazığ Havalimanı’nda coşkulu ve katılımın yoğun olduğu bir karşılama töreni düzenlendi.

Milletvekili Nazırlı Temaslarını Sürdürüyor

AK Parti Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı ziyaretlerine devam ediyor. Bu kapsamda Merkezde Gümüşkavak Mahallesinde vatandaşlar ile buluştu.

Ejder Açıkkapı: Kırsal Yatırımlara Yönelik Hibe Destekleri Artırıldı

AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, Elazığ ve ülke genelinde tarım ve ormancılık sektörüne yönelik desteklerin artarak sürdürüleceğini söyledi.

Toplam 953 haber.