SON DAKİKA

Özel Haber

Özel Haber Haberleri

Solunum cihazına bağlı hastaya jeneratör desteği

Fırat EDAŞ, Elazığ Sugözü – Sarıcan bölgelerinde gerçekleşen planlı kesintiyle enerjisiz kalacak bölgede solunum cihazına bağlı hastaya jeneratör desteği sundu.

Bu mağazada ölen kişilerin kıyafetleri satılıyor

Elazığ'ın tarihi bit pazarında bulunan bir mağazada, hayatını kaybetmiş kişilere ait kıyafetler uygun fiyattan satılıyor.

Feride okuluna kavuştu

Elazığ'ın Keban ilçesine bağlı Koyunuşağı köyünde ikamet eden lise birinci sınıf öğrencisi Feride Uçar, taşımalı eğitim çerçevesindeki servisin 3 kilometre fazla yol gitmek istememesi nedeni ile eğitimine başlayamamıştı. Yapılan haberin ardından harekete geçen yetkililerin sorunu gidermesiyle Uçar, okuluna kavuştu.

Güneş tutulmasını kaynak camı ile izlediler

Yılın ikinci ve son güneş tutulması gerçekleşti. Elazığ'da bazı vatandaşlar güneşi kaynak camı ile izledi.

Bu aile 3 kuşaktır Elazığ'a şifa dağıtıyor

Elazığ'ın tarihi Kapalı Çarşısında aktar dükkanı bulunan Aktaş ailesi, 3 kuşaktır kente şifa dağıtıyor. Bin 200 adet ürünün bulunduğu ve her yerden farklı bir kokunun yayıldığı aktar dükkanı vatandaşların ilgisini çekiyor.

13 bin kilometredeki 2000 model 'Şahini'ne gözü gibi bakıyor

Elazığ'da galericilik yapan bir vatandaş, fabrikadan çıktığı gibi orijinalliğini koruyan 13 bin kilometredeki 2000 model otomobiline gözü gibi bakıyor. Aracına değer biçemeyen vatandaş, aracını her sabah temizliyor.

Vejetaryen olması kasap olmasına engel olmadı, çalışma titizliğiyle erkeklere taş çıkardı

Kasap kocasının 30 yıllık mesleğine ortak olan Elazığ'ın ilk kadın kasabı Mürüvvet Burhan, vejetaryen olmasıyla dikkat çekiyor.

Sokak ortasındaki mezarı görenler durup dua okudu, gerçek ise bambaşka çıktı

Elazığ'da sokak ortasındaki mezarı gören vatandaşlar hayrete düştü. Bazıları türbe sanıp başında dua okurken, mezarın esnafın kendi aralarında bir şaka olarak tadilat sırasında çıkan toprağa mezar süsü verdikleri ortaya çıktı.

Sokaktaki rengarenk buz kalıplarını görenler şaşkınlığını gizleyemedi

Elazığ'da yaklaşık 80 yıldır soğuk hava deposunda buz üreten ve sıcaklar sayesinde para kazanan Bardakçı ailesinin, sezon sonu üretip sokakta sergilediği renkli buzlar çevredekilerin ilgi odağı oldu.

Rusya'dan Elazığ'a gelin geldi

Elazığlı vatandaş, gönlünü kaptırdığı Rus Natalia Kiiasova ile memleketinde evlendi.

Elazığ Belediyesi çalışanlara yüzde 45 zam yaptı, Başkan Şerifoğulları kapıda çiçeklerle karşılandı

Elazığ Belediyesinde maaşlara yüzde 45 oranında zam yapılmasının ardından çalışanlar, Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları'nı kapıda çiçeklerle karşıladı.

Görenler bir daha baktı, betonların arasında nasıl yetiştiğine anlam veremediler

Elazığ'da beton yapıların arasında yetişen karpuzlar, hem yetiştiği yer hem de uzunluğu ile görenleri hayretler içinde bıraktı. Çevredeki esnaf ve vatandaşların itina ile baktığı karpuzlar, düşmesinin önlenmesi için fileye bağlanıp asıldı.

Bu berber memnun kalmayan müşterilerden ücret almıyor

Elazığ'da bir berber saç ve sakal tıraşlarını beğenmeyen müşterilerinden para almıyor. Kentte ilgi çeken sıra dışı kampanya kısa sürede büyük ilgi gördü.

13 yaşındaki Efe yaptığı makyajla profesyonellere taş çıkartıyor

Elazığ'da 13 yaşındaki Efe Şimşek, yaptığı yara makyajları ile adeta profesyonellere taş çıkartıyor. Gerçeğinden ayırt edilemeyen makyajlar, görenleri hayrete düşürüyor.

Elazığ'da bin 100 erkeğe 'Kadına el kalkmaz' uyarısı

Elazığ İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekiplerce il genelinde 'Kadına el kalkmaz' bilgilendirilmesi yapıldı.

Muhtar ve yavru sincabın sevimli dostluğu

Elazığ'da Cuma Gürevin isimli vatandaş, 3 hafta önce köy yolunda kedilere yem olmak üzere olan yavru bir sincap bularak yanına alıp evinde beslemeye başladı. Cuma Gürevin, sevimli hayvanla kurduğu dostluk renkli görüntüler oluşturuyor.

Elektrikli aracıyla İsviçre'den yola çıktı, 23 günde 46 il gezdi

İsviçre'de yaşayan Halide Studer, fosil yakıta dikkat çekmek için elektrikli aracıyla Türkiye turuna çıktı. 23 günde 3 bin 400 kilometre yol yapan Studer'in 46'ncı durağı Elazığ oldu.

Elazığ'da yaşlılar yalnız bırakılmadı

Elazığ'da İl Sağlık Müdürlüğü çalışanları, huzurevinde kalan yaşlılarla bir araya geldi.

Savaş sonrası çıkan bu tedavi yöntemi, görme engellilerin sporu oldu

Bir savaşta gözlerini kaybeden gaziler için rehabilitasyon amacı ile geliştirilen tedavi yöntemi, onlarca görme engellinin umudu oldu. Bu spor sayesinde sporcular hem hayata tutunuyor hem de sosyalleşiyor.

Toplam 381 haber.