SON DAKİKA

Genel

Genel Haberleri

Başkan Şerifoğulları'ndan kamuoyuna açıklama

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum ile birlikte Mustafapaşa mahallesinde gerçekleştirdikleri programda yaşanılan ve kamuoyuna yansıyan görüntülerle ilgili olarak CHP İl Başkanlığının yapmış olduğu açıklamalara cevap verdi.

Elazığ'da kuyuya düşen inek kurtarıldı

Elazığ'da kuyuya düşen inek, itfaiye ekipleri tarafından kurulan sistemle yukarı çekilerek kurtarıldı.

Elazığ Cumhuriyet Başsavcısı Karişit, hükümlülerle iftarda bir araya geldi

Elazığ Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Karişit, açık cezaevindeki hükümlüler ve görevlilerle bir araya gelerek iftar açtı.

Uzman estetisyen Zübeyir Dalmış'tan kıl kaş tekniği önerisi

Uzman estetisyen Zübeyir Dalmış, kıl kaş tekniğinin başarılı sonuçlar ortaya koyduğunu söyledi.

Rektör Prof. Dr. Göktaş koltuğunu çocuklara devretti

Elazığ'da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri çerçevesinde Fırat Üniversitesi (FÜ) Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, koltuğunu öğrencilere devretti.

Çok sevdiği Medical Park Hastanesinde bir günlüğüne başhekim oldu

Elazığ'da babası ile sürekli Medical Park Hastanesine giden ve her fırsatta hastaneyi çok sevdiğini belirten Ahmet Salih Güler, hastane tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir günlüğüne hastane başhekim koltuğuna oturtuldu.

Vali Toraman koltuğunu 4. sınıf öğrencisi Alper'e devretti

Elazığ'da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri çerçevesinde Vali Dr. Ömer Toraman koltuğunu 4. Sınıf öğrencisi Alper Toker'e devretti. Toker'in ilk isteği ise okul bahçesine asfalt dökülmesi oldu.

Elazığ'da öğrenciler hazırladıkları erzak kolilerini dağıttı

Elazığ'da Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü öncülüğünde yurtlarda kalan öğrenciler ve gönüllü gençler tarafından, Ramazan ayı dolayısıyla hazırlanan erzak kolileri ihtiyaç sahibi ailelere dağıtıldı.

Dalmış Beauty'den bahar aylarında cilt bakımı uyarısı

Dalmış Beauty işletmecisi ünlü modacı Mehmet Sait Dalmış, soğuk ve rüzgarlı kışın ardından yorulan cildin bahar aylarında daha yoğun bir bakımla desteklenmesi gerektiğini söyledi.

Tıbbi Onkoloji Uzmanı Doç. Dr. Asude Aksoy, 'Hastalarımıza tıbbın gerektirdiği en güncel tedavileri multidisipliner tedavi yaklaşımıyla sunuyoruz'

Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesinin bölge illere hizmet verdiğini belirten Tıbbi Onkoloji Uzmanı Doç. Dr. Asude Aksoy 'Hastalarımıza tıbbın gerektirdiği en güncel tedavileri multidisipliner tedavi yaklaşımıyla sunuyoruz' dedi.

Başkan Çadırcı vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor

Elazığ'ın Yazıkonak Belde Belediye Başkanı Hatif Çadırcı ve AK Parti Elazığ Milletvekili Sermin Balık belde sakinlerinin kapılarını çalarak hasta vatandaşlarla bir araya geldi.

Başkan Çadırcı Suriyeli ailelerle iftarda bir araya geliyor

Elazığ'ın Yazıkonak Belde Belediye Başkanı Hatif Çadırcı, beldede ikamet eden Suriyeli ailelerle iftarda bir araya gelerek sorun ve taleplerini dinliyor.

Dalmış Beauty'den cildi gençleştirmeye yarayan 5 önemli formül

Dalmış Beauty işletmecisi ünlü modacı Mehmet Sait Dalmış, cildin yaşlanmasına etki eden birçok nedenin olduğunu belirterek cildi gençleştirmeye yarayan 5 formülü açıkladı.

Elazığspor eski kalecisi Münir Yılmaz vefat etti

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Elazığ Şube Başkanı ve Elazığspor eski kalecisi Münir Yılmaz, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Başkan Şerifoğulları, 'Bu şehri hak ettiği noktalara taşıyacağız'

Elazığ'ın gelecek vizyonuna yakışır projeleri bir bir hayata geçirdiklerini belirten Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 'Bu şehri modern yol ve çok katlı otoparklarla, kentle özdeşleşecek meydanlarıyla, sosyal alanları, park, müze ve modern kütüphaneleriyle hak ettiği noktalara taşıyacağız' dedi.

Elazığ'da çiftçilere tohum desteği sağlandı

Elazığ'da 'Baklagil Ekiyorum Toprağımı ve Soframı Zenginleştiriyorum' projesinde çiftçilere tohum desteği sağlandı.

Rafadan Tayfa Elazığlı Miniklerle Buluştu

Türkiye’nin en çok ilgi gören animasyon çizgi filmi Rafadan Tayfa tiyatro ekibi, Elazığlı miniklerle buluştu.

Yıpranan ciltlere 'SOS' önerisi

Dalmış Beauty işletmecisi ünlü modacı Mehmet Sait Dalmış, yıpranan ciltlere yönelik 'SOS' önerilerini sıraladı.

hava durumu 25 mart 2022

hava durumu 25 mart 2022

Toplam 1047 haber.