SON DAKİKA

Eğitim

Eğitim Haberleri

A Kalem Kurs Merkezi Büyüyor, Yeni Şube Bahçelievler’de Açıldı

Elazığ'da eğitimin parlayan yıldızı A Kalem Kurs Merkezi büyümeye devam ediyor. Elazığ Merkez Yeni Mahalle Muammer Çorbacıoğlu Sokaktaki adresinde yıllardır başarılı hizmetler veren A Kalem Kurs Merkezi, Bahçelievler mahallesinde yeni şube açtı. 

Türkiye Metal Sanayicileri Sendikası Eğitim Vakfından Meslek Lisesi Öğrencilerine Destek

Türkiye Metal Sanayicileri Sendikası (MESS) Eğitim Vakfı tarafından okul birincisi olan 18 meslek lisesi öğrencimiz tam altınla ödüllendirildi.

Elazığ'da Okul Tabanlı İzleme Sistemi Projesi Tanıtıldı

Elazığ İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilecek olan Okul Tabanlı İzleme Sistemi Projesi’nin tanıtım toplantısı gerçekleştirildi.

Code-23 Projesi İle Üniversite Öğrencilerine Eğitim Veriliyor

Fırat Üniversitesi’ndeki öğrenciler için Kod 23 Projesi hayata geçirildi. Proje ile öğrencilere yazılım alanında eğitim veriliyor.

Fırat Üniversitesi başarısını devam ettirdi

YÖK tarafından gerçekleştirilen Araştırma Üniversitesi Toplantısında üniversitelerin 2023 yılı performans sıralaması açıklandı.

Dünyanın en etkili bilim insanları listesine giren akademisyenler ödüllendirildi

STANFORD Üniversitesi dünyadaki bilim insanları arasında ilk yüzde 2'lik dilime giren akademisyenleri açıklamış listeye Fırat Üniversitesi’nden 49 akademisyen girmişti. Üniversitemiz Türkiye’den listeye en fazla akademisyen yerleştiren 2. üniversite olmuştu.

FÜ’de 6’ncı Uluslararası Türkiye Türkçesi Ağız Araştırmaları Çalıştayı Düzenlendi

Türk Dil Kurumu ve Fırat Üniversitesi ortaklığında Elazığ’da 6’ncı Türkiye Türkçesi Ağız Araştırmaları Çalıştayı gerçekleştirildi.

Fırat Üniversitesi, Sektör Kampüste programının Paydaşı Oldu

Fırat Üniversitesi, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı öncülüğünde hayata geçirilen ve Milli Teknoloji Hamlesi’ne yön verecek gençlerin yetiştirilmesine katkı sağlamak amacıyla kurulan dijital öğrenme platformu Sektör Kampüste Programı’nın paydaşı oldu.

Fırat Üniversitesi'nde Doluluk Oranı Yüzde 97.13 Oldu

Fırat Üniversitesi, YKS yerleştirme sonuçlarına göre üniversitenin doluluk oranının 97.13 oranına ulaştığını açıkladı.

Fırat Üniversitesi CWTS Leiden 2023 Sıralamasında Türkiye’de 14’üncü Oldu

Hollanda’nın Leiden Üniversitesi bünyesinde faaliyet gösteren CWTS Leiden Sıralama Sistemi “2023 Yılı Dünya Üniversiteleri Sıralaması” açıklandı. CWTS Leiden 2023 Dünya Üniversite Sıralamalarında Fırat Üniversitesi, dünyada 887’inci, Türkiye’de ise 14’üncü sırada yer aldı.

Fırat Üniversitesinde Yeni Kurulan Eczacılık Fakültesi İlk Öğrencilerini Alacak

Fırat Üniversitesi son yıllarda yaptığı atılımlarla bölge üniversitesi unvanını hakeden başarılara imza atıyor.

Rektör Göktaş: Öğrenci Adaylarımızı Fırat Üniversitesi’ne Davet Ediyorum

Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, YKS sonuçlarının açıklanmasının ardından tüm öğrencileri Fırat Üniversitesi’ne davet etti.

Fırat Üniversitesi Dünyanın En İyi Genç Üniversiteleri Listesinde 7. Sırada Yer Aldı

İngiltere merkezli yükseköğretim derecelendirme kuruluşu olan Times Higher Education (THE)'ın yaşı 50 ve altında olan dünyanın en iyi genç üniversitelerine yer verdiği ‘2023 Genç Üniversiteler Sıralaması” açıklandı. Fırat Üniversitesi sıralamada Türkiye’de 7. oldu.

Fırat Üniversitesi Mezunlarını Uğurladı

Diş Hekimliği, Teknoloji, Fen ve İlahiyat Fakülteleri düzenledikleri mezuniyet törenleri ile öğrencilerini uğurladı. Düzenlenen törenlere Rektör Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Bilal Üstündağ, Prof. Dr. Soner Özgen, Prof. Dr. Mehmet Yılmaz, fakülte dekanları, akademisyenler, mezun öğrenciler ve aileleri katıldı.

Fırat Üniversitesi NAFSA 2023’e Katıldı

Fırat Üniversitesi, Washington’da düzenlenen ve dünyanın en büyük eğitim zirvesi konumunda olan 2023 NAFSA Uluslararası Eğitim Konferansı ve Fuarına katıldı.

Türk Eğitim Sen Elazığ Şubesi tarafından yaptırılan kütüphane hizmete açıldı

Türk Eğitim Sen Elazığ Şubesi tarafından Keban Atatürk İlkokuluna yaptırılan kütüphanenin açılışı yapıldı.

Anadolu Mektebi Yazar Okumaları Programı Mustafa Kutlu İl Paneli Gerçekleştirildi

Elazıg İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından başlatılan Anadolu Mektebi Okumaları programı kapsamında İl Paneli Şehit Hasan Halit Küçük Ortaokulu Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Kaya Karakaya Ortaokulu’nda Kütüphane Ve Sanat Sokağı Açıldı

Elazığ’da Kaya Karakaya Ortaokulu kütüphane ve sanat sokağının açılışı gerçekleştirildi.

Toplam 454 haber.