Temizlik Haberleri
SON DAKİKA

Temizlik Haberleri

Elazığ İl Özel İdaresi, Sivrice Hazar Gölü Sahillerinde Detaylı Temizlik Çalışması Gerçekleştirdi

Hazar Gölü kıyı şeridinde düzenlenen çalışmayla, temiz çevre için toplumsal farkındalığı artırmak amacıyla bu kez ilgili kurum ve STK lar harekete geçirildi.

Elazığ’da TYP Kapsamında İşe Alınacak 450 Kişi Belli Oldu

Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı okullarda TYP ile temizlik, güvenlik, bakım ve onarım görevlisi gibi pozisyonlarda görev yapacak adayların isim listesi belli oldu.

Elazığ’da TYP Kapsamında İşe Alınacak 450 Kişi İçin Kura Çekildi

Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı okullarda TYP ile temizlik, güvenlik, bakım ve onarım görevlisi gibi pozisyonlarda görev yapacak adayların belirlenmesi için kuralar çekildi.

Elazığ'da İŞKUR TYP Kapsamında 415 Personel Alınacak

Elazığ İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlükleri, temizlik, çevre düzenlemesi ve bakım onarım hizmetlerinde görevlendirmek üzere üzere İŞKUR Toplum Yararına Program (TYP) Kapsamında 415 personel alacak.

Belediye ekiplerinden yaprak üfleme makinesi ile sonbahar temizliği

Elazığ Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler park ve bahçelerde sonbahar temizliğine başladı. Hazan mevsiminde yaprak dökümünün zirve yaptığı kasım ayında ekipler, yaprak üfleme makinesi kullanarak hem zamandan kazanıyor hem de işleri kolaylaşıyor.

Elazığ Belediyesi, Abdullahpaşa Mahallesi’nde Kapsamlı Temizlik Çalışması Yaptı

Elazığ Belediyesi, şehrin dört bir yanında temizlik çalışmalarını sürdürüyor.

Elazığ Belediyesi şehir genelinde hijyen çalışmalarını sürdürüyor

Elazığ Belediyesi, daha hijyenik ve sağlıklı bir çevre için şehirde temizlik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Elazığ Belediyesi kent genelinde temizlik çalışmalarını sürdürüyor

Elazığ Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, kent genelinde temizlik ve hijyen çalışmalarını sürdürüyor.

Elazığ Belediyesinden bayram sonrası temizlik ve ilaçlama çalışması

Elazığ Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ile Veteriner İşleri Müdürlüğü'nün ortaklaşa yürüttüğü çalışmalar neticesinde, bayram sonrası kurban kesim ve satışı için belirlenen noktalar başta olmak üzere şehir genelinde hijyen çalışması gerçekleştirildi.

Elazığ Belediyesi, Esentepe Mahallesi’nde Temizlik Çalışması Yaptı

Elazığ Belediyesi, tüm mahallelerde temizlik çalışmalarını sürdürüyor.

Temizlik işçisi uğradığı silahlı saldırıda yaralandı

Elazığ'da görevi başındaki temizlik işçisi, uğradığı silahlı saldırıda yaralandı.

Elazığ'da temizlik görevlileri oturdu, öğrenciler caddeleri temizledi

Elazığ’da öğrenciler, temizlik görevlilerini dinlendirip Gazi Caddesinde temizlik yaptılar.

Çalışkan personeller ödüllendirildi

Fırat Üniversitesi Hastanesinde temizlik hizmetlerinde görev yapan bazı çalışanlar, yüksek performans ve çalışkanlıkları nedeni ile ödüllendirildi.

Hem çevreyi temizliyor hem de sokak kedisine süpürgesi ile masaj yapıyor

Elazığ'da temizlik görevlisi ile sokak kedisi arasındaki dostluk yüzleri gülümsetti. Temizlik görevlisi, 2 yıldır hem çevreyi temizliyor hem de sokak kedisine süpürgesi ile her gün masaj yapıyor.

Belediye ekiplerinden yaprak üfleme makinesi ile sonbahar temizliği

Elazığ Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler park ve bahçelerde sonbahar temizliğine başladı. Hazan mevsiminde yaprak dökümünün zirve yaptığı kasım ayında ekipler, yaprak üfleme makinesi kullanarak hem zamandan kazanıyor hem de işleri kolaylaşıyor.

Elazığ'da menfez ve mazgallar temizleniyor

Elazığ Belediyesi tarafından şehir genelinde yaşanabilecek yağışlar öncesinde tüm mahallelerde mazgal, menfez, yağmur suyu hatlarında temizlik çalışmaları başlatıldı.

Elazığ'da temizlik çalışmaları sürüyor

Elazığ Belediyesi, daha temiz bir Elazığ için başlattığı temizlik kampanyasına bu hafta Üniversite Mahallesi ile devam etti.

Elazığ Belediyesi kapsamlı temizlik çalışmalarına devam ediyor

Elazığ Belediyesi, daha temiz bir Elazığ hedefiyle şehir genelinde temizlik çalışmalarını sürdürüyor.

Kaymakam Yılmaz, şehit Fethi Sekin'in kabrini temizledi

Elazığ'ın Baskil İlçe Kaymakamı Mahmut Sami Yılmaz ve kaymakamlık personelleri, şehit Fethi Sekin'in kabri ve Hacı Hasan Baba türbesi etrafında temizlik çalışması gerçekleştirdi.

Gönüllü gençler, Hazar Gölü çevresini temizledi

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Gençlik Merkezinin gönüllü gençleri ve gençlik liderleri, Sivrice ilçesi Hazar Gölü kıyısında temizlik yaptı.

Elazığ'da temizlik çalışmaları sürüyor

Elazığ Belediyesinin, daha temiz bir Elazığ için başlattığı temizlik kampanyası devam ediyor. Bu kapsamda ekipler, yıkım çalışmalarının yoğun olarak gerçekleştirildiği Rüstempaşa Mahallesi'nde 40 kişilik özel ekiple detaylı bir temizlik çalışması yaptı.

Elazığ'da 15 Temmuz öncesi şehit mezarlıkları temizlendi

Elazığ Belediyesi, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü öncesinde şehir genelindeki şehit mezarlıklarında temizlik ve bakım çalışması gerçekleştirdi.

F.Ü Hastanesi temizlikte tam not aldı

Sakarya Adapazarı’ndan Elazığ'a gelerek Fırat Üniversitesi Hastanesi Genel Cerrahi Kliniğinde babasını ameliyat ettiren vatandaş, hastanedeki temizlik konusunu CİMER’e taşıyarak teşekkür etti.

FÜ'de çevre farkındalık etkinliği

Elazığ'da çevre farkındalık etkinliği kapsamında Fırat Üniversitesi (FÜ) akademisyenleri ve öğrenciler kampüs içerisindeki temizlik yaptı, sokak hayvanları için mama bıraktı.

Elazığ'da 2 ton sahte temizlik malzemesi ele geçirdi

Elazığ'da kaçakçılıkla mücadele kapsamında jandarmanın yaptığı çalışmada, 2 ton sahte temizlik malzemesi ele geçirildi.

Vergi Ödemelerinde Son Gün 31 Mayıs

Elazığ Belediyesi, emlak, çevre temizlik ve ilan-reklam vergilerinin ilk taksiti ile 7256 kanun kapsamında yapılandırılan borçların 3. taksit son ödeme süresinin 31 Mayıs 2021 tarihinde sona ereceğini duyurdu.

Elazığ Belediyesi Temizlik Ekiplerinden Gece Mesaisi

Elazığ Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, kent genelinde sürdürdüğü temizlik ve hijyen çalışmalarına ek olarak şehir merkezinde trafik ve insan yoğunluğunun fazla olduğu noktaları akşamın ilerleyen saatlerinde detaylıca temizledi.

Elazığ'da 250 gönüllüden, mezarlıklarda vefa hizmeti

Elazığ'da Türk Kızılay'ın 250 gönüllüsü, Ramazan Bayramı'nı da kapsayan 17 günlük tam kapanma nedeniyle vatandaşların mezarlık ziyaretini yapamayacağı için mezarlıklara giderek hem dua etti, hem de kabirlerin bakım ve temizliğini gerçekleştirerek örnek bir çalışma yaptı.

Temizlik görevlileri halay çekti, vatandaşlar balkondan eşlik etti

Elazığ'da her sene coşkuyla kutlanan ve geleneksel hale gelen her Ramazan ayının 23. sahuru bu sene tam kapanmanın gölgesinde geçti. Davul ve klarnet sesini duyan Elazığlılar balkondan eşlik ederken sahada görev yapan temizlik görevlerileri ise sosyal mesafe kurallarına uyarak halay çekti.

Elazığ'da Bayram Öncesi Kapsamlı Temizlik Çalışması

Elazığ Belediyesi, Ramazan Bayramı öncesi şehrin dört bir yanında kapsamlı temizlik çalışmalarını sürdürüyor.