Semih Işıkver Haberleri
SON DAKİKA

Semih Işıkver Haberleri

Milletvekili Semih Işıkver, üniversite öğrencileri ile iftarda bir araya geldi

MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver tarafından düzenlenen iftar yemeği programına binlerce öğrenci katıldı.

Vali Toraman ve Milletvekilleri Göçük Bölgesinde

Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman ve Elazığ Milletvekilleri Mahmut Rıdvan Nazırlı, Semih Işıkver ve Gürsel Erol, Palu ilçesindeki maden ocağının göçmesi sonrası olay yerine giderek, göçük altında kalan işçileri kurtarma çalışmalarını yerinde takip etti.

MHP, Belediye Başkan Adaylarını Tanıttı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), Elazığ Merkez, ilçe ve belde belediye başkan adaylarını kamuoyuna tanıttı. 

Alfa Kurt Söz Verdi!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Elazığ Milletvekili Semih Işıkver, yarın düzenlenecek aday tanıtım toplantısı öncesinde salona asılan pankarta yazılan isteğe sosyal medya hesabından cevap verdi. 

Milletvekili Işıkver: Saldırılar Bizi Dahada Güçlendiriyor

MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver, partisinin Yazıkonak İletişim Merkezine yapılan saldırı sonrasında açıklama yaptı. ışıkver, saldırıyı kınayarak: böylesi saldırılar bizi daha da güçlendiriyor” dedi.

Milletvekilleri YÖK Başkanı İle Görüştü

Cumhur İttifakı Elazığ Milletvekilleri Semih Işıkver, Prof.Dr. Erol Keleş, Ejder Açıkkapı ve M.Rıdvan Nazırlı YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar’ı ziyaret ederek Fırat Üniversitesi bünyesinde yeni bölümler ve üniversitenin ihtiyaçları hususunda istişarelerde bulundular.

Ünlü Sanatçı Osman Öztunç, MHP'nin Aday Tanıtım Toplantısında Konser Verecek

Milliyetçi ve ülkücü kimliğiyle tanınan ünlü sanatçı Osman Öztunç, Milliyetçi Hareket Partisi'nin Elazığ'da düzenleyeceği belediye başkan adayları tanıtım toplantısında konser verecek.

Milletvekili Işıkver: Depremin Yüreklerimizdeki Sarsıntısı İlk Günkü Gibi Tazeliğini Koruyor

MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver, 6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen ve asrın felaketi olarak değerlendirilen Kahramanmaraş merkezli depremlerin birinci yıldönümünü dolasıyıla mesaj yayınladı.

MHP Heyetinden Palu-Der’e Ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkan adayı Doç.Dr. Murat Aygen, MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver ve MHP Elazığ İl Başkanı Yunus Bal, Palu Kültür ve Dayanışma Derneği’ni (PALU-DER) ziyaret etti.

Cumhur İttifakından Elazığ Turizmi İçin Tarihi Adım

Cumhur İttifakı Elazığ Milletvekilleri  Erol Keleş, Ejder Açıkkapı ve Semih Işıkver ile Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları ve Elazığ MHP İl Başkanı Yunus Bal, TCDD Taşımacılık Genel Müdürü Ufuk Yalçın, TCDD Genel Müdürü Hasan Pezük, Müdür Yardımcıları F.Şinasi Kazancıoğlu ve Turgay Gökdemir’i ziyaret etti.

Milletvekili Işıkver: Elazığlı Olmak Zor Zamanlarda Kenetlenmektir

MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver 24 Ocak 2020 tarihinde meydana gelen Elazığ merkezli deprem felaketinin dördüncü yıldönümünde TBMM’de bir konuşma yaparak, 'Bilinmelidir ki Elazığlı olmak, bu zorlu zamanlarda birbirimize kenetlenmek anlamına gelmektedir. Elazığ'ın tarihine baktığımızda, bu topraklarda yaşayan insanların birbirine olan bağlılığını, direncini ve dayanıklılığını zaten görebiliriz.' dedi…

Elazığ Şeker Fabrikası’nın Rehabilitasyonu 2024 Yatırım Programına Alındı

MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver’in 10 Kasım 2023 tarihinde Tarım ve Orman Bakanı Sayın İbrahim Yumaklı’nın yazılı olarak cevaplandırması talebiyle vermiş olduğu Elazığ Şeker Fabrikasının kapasite artırımı ve fabrikanın modernizasyonu hususundaki soru önergesi cevaplandırıldı.

Millet-Vekil Buluşması Programına Vatandaşlardan Yoğun İlgi

MHP Elazığ İl Başkanlığının koordine ettiği Millet-Vekil Buluşması vatandaşların yoğun ilgisi ve katılımı ile gerçekleştirildi.

Milletvekili Işıkver: Yaparsa Cumhur İttifakı yapar

Genel seçim öncesi yürütmüş olduğu seçim kampanyasında Çemizgezek- Pertek köprüsünü ısrarla dile getiren, projeleri arasında önemli bir yere koyan ve Milletvekili olduğu günden itibaren konunun peşini bırakmayan MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver, son olarak birkaç gün önce meclis kürsüsünde konuyu detaylı ve kararlı bir şekilde haykırmıştı.

Milletvekili Işıkver, taraftarlar ve kolluk kuvvetleri hakkında suç duyurusunda bulundu

MHP Elazığ Milletvekili Semih IŞIKVER 12 Kasım 2023 tarihinde Kelkit İlçe Stadyumunda oynan Kelkit Hürriyetspor ile 3GEN Elazığspor arasındaki müsabakada Elazığspor taraftarlarına tahrik ve tahkir edici tezahüratta bulunan Kelkit Hürriyetspor taraftarlarına ve görevini kötüye kullanarak kasten yaralamaya yönelik şekilde Elazığpor taraftarlarına saldırılarda bulunan Polis memurları hakkında suç duyurusunda bulundu…

Milletvekili Işıkver, Bakan Yumaklı İle Bir Araya Geldi

MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver, Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı ile bir araya gelerek tarım ve hayvancılık sektörlerinin gelişmesi için hazırladığı raporu sundu.

Milletvekili Işıkver’den Elazığ İçin Önemli Talepler

MHP Elazığ Milletvekili Semih Işırver, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak’ı ziyaret etti.

Milletvekili Işıkver’den Pertek Köprüsüyle İlgili Soru Önergesi

MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver, Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlığına Pertek Köprüsü ile ilgili soru önergesinde bulundu.

Milletvekili Işıkver: Turizm Potansiyelimizi Ekonomik Değer Haline Getirmeliyiz

Elazığ’ın zengin tarihi birikimi, doğal kaynakları ve tabi güzelliklerine rağmen turizm sektöründe yılların ihmali nedeniyle ekonomik bir değer üretemediğini dile getiren MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’u ziyaret ederek, Elazığ’la ilgili hazırlamış oldukları kapsamlı raporunu takdim ederek destek talebinde bulundu…

Milletvekili Işıkver: İki İlçeye Hastane Sözü Aldık

MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver, Ağın Belediye Başkanı Ali Uslu ve Sivrice Belediye Başkanı Turgay Gündoğan ile birlikte Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca’yı ziyaret ederek, her iki ilçenin İlçe Devlet Hastanelerinin yapım süreciyle ilgili girişimlerde bulundu.

Milletvekili Işıkver Elazığ’ın Sorunlarını Bakan Yerlikaya’ya İletti

MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver Elazığ’ın sorunlarını İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’ya iletti.

Milletvekili Işıkver’den Et ve Süt Kurumu’na Satış Mağazası Talebi

MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver Et ve Süt Kurumu’nun Elazığ’da ilk satış mağazasının açılması talebinde bulundu.

Milletvekili Işıkver’den, Sulama Projeleri Girişimi

MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver, DSİ Genel Müdürü Mehmet Akif Balta’yı ziyaret ederek Elazığ’daki bir çok proje hakkında detaylı bilgiler alarak istişarelerde bulundu.

Milletvekili Işıkver, Vatandaşların Sorun Ve Taleplerini Dinledi

MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver, halk buluşmaları progaramı kapsamında vatandaşlar ile bir araya gelerek sorun ve talepleri dinledi.

Milletvekili Işıkver: Elazığ’da Yapılan Konutlar Yapılmış En Büyük İmar Faaliyeti

MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver, Deprem Bölgesi İnceleme Heyeti Milletvekilleriyle birlikte Meclis'te düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Işıkver, deprem bölgelerinde inşaat faaliyetlerinin hızla yükseldiğini belirtti.

Milletvekili Işıkver: Güneykent Rezerv Alanında Halkımızla Buluşacağız

MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin talimatıyla kurulan ve temel amacı depremzede vatandaşları bir an bile ihmal etmeden, sorunlarını çözüme kavuşturma ve hayatlarını normale döndürmeyi hedefleyen ‘MHP Deprem Bölgesi İnceleme Heyeti’ bu doğrultuda 16 Temmuz Pazar günü Elazığ’a geliyor. Heyette bulunan MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver, protokol ziyareti ve bilgilendirmenin ardından Güneykent Rezerv Alanında vatandaşlarla bir araya geleceklerini ifade etti.

Milletvekili Işıkver: MHP Milyonların Umudu Olmuştur

MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver, MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin grup konuşmasında emeklilere de memur maaşlarına yapıldığı gibi seyyanen zam yapılması çağrısının kamuoyunda heyecanla karşılandığını belirterek, 'İnşallah Sayın Genel Başkanımızın çağrısı olumlu karşılık bulacak ve milyonlarca emeklimiz artan hayat pahalılığı karşısında daha rahat bir nefes alacaktır' dedi.

Milletvekili Işıkver: TOKİ Konutlarımızın Her Bir Sorunu Kısa Sürede Çözülecek

MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver, TOKİ konutları ile ilgili eksiklerin giderilmesi ve vatandaşların taleplerinin karşılanması için girişimlerde bulundu. TOKİ heyeti Işıkver’in talebi üzerine Elâzığ’a gelerek incelemelerde bulundu.

Başkan Bal: TOKİ Konutlarındaki Sorunlar Çözülmeye Başladı

MHP Elazığ İl Başkanı Yunus Bal MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver’in seçilmesi halinde TOKİ konutlarındaki sorunları çözeceğine dair söz verdiğini hatırlatarak Işıkver’in sözünü tutarak çalışmalara başladığını söyledi.

Milletvekili Işıkver Deprem Bölgesi İnceleme Heyetinde Yer Aldı

Deprem bölgesi inceleme heyetinde Elazığ Milletvekili Semih Işıkver de yer aldı.