Şahin Şerifoğulları Haberleri
SON DAKİKA

Şahin Şerifoğulları Haberleri

Başkan Şerifoğulları’nın Bilim ve Teknoloji Projeleri

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, yeniden Elazığ Belediye Başkanı olarak seçilmesi halinde yeni dönemde Bilim, Uzay ve Gözlemevi, Çocuk Akademisi ve İnsansız Hava Araçları Pisti projelerini hayata geçirecek.

Başkan Şerifoğulları Beyinleri Yaktı!

Elazığ Belediye Başkanı ve AK Parti Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları, yeni döneme ilişkin merakla beklenen projelerini açıkladı. Profesyonelce hazırlanan lansman programında Başkan Şerifoğulları, gerçekleşmesi halinde Elazığ'a çağ atalacak onlarca proje açıkladı. Geçmiş 5 yıllık süreçte hayata geçirilen projeleri gölgede bırakacak yeni projeler, dinleyenlerin adeta beynini yaktı. Hayalleri zorlayan, baş döndürücü projeler, Elazığ'ı bölgesinde yıldızı sönmeyecek bir şehir haline getirecek türden...

Şahin Başkana Kim Ne Dedi?

Elazığ Belediye Başkanı ve AK Parti Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları ile vatandaşlar arasında geçen diyaloglar dikkatle takip ediliyor. Vatandaşların Başkan Şerifoğulları'na yönelik sarfettiği ifadeler büyük dikkat çekiyor.

Yüzüklerin Efendisi

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, seçim kampanyası sürecinde hitabetinin yanı sıra vücut dili ve giyim kuşamıyla da büyük dikkat çekiyor.

Başkan Şerifoğulları, 'Elazığ Seninle Gurur Duyuyor' Sloganlarıyla Karşılandı

31 Mart Yerel Seçimleri için saha çalışmalarını yoğun tempoda sürdüren Elazığ Belediye Başkanı ve AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları, Kültür Mahallesi’nde vatandaşlarla buluştu. Başkan Şerifoğulları, mahalle sakinleri tarafından, Şahinler yüksek uçar, Elazığ seninle gurur duyuyor, Büyük Başkan gibi sloganlar, pankartlar ve sevgi gösterileriyle karşılandı.

Sıcak Gülüşü Yürekleri Isıtıyor

31 Mart yerel seçimleri için sahada aralıksız bir şekilde çalışmalarını sürdüren Başkan Şerifoğulları, gittiği her yerde sevgi, coşku ve muhabbetle karşılanıyor. 

Başkan Şerifoğulları: Yine, Yeniden; Hazırız, Kararlıyız

Yerel seçim çalışmaları için ilk günden itibaren sahada yoğun temposuna devam eden Elazığ Belediye Başkanı ve AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları, AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım ve AK Parti Elazığ Gençlik Kolları Başkanı Emre Burak Kürüm ile birlikte CHP Heyetini, AK Parti Elazığ İl Başkanlığı’nda ağırladı. CHP Elazığ Milletvekili Erol, Elazığ’a yaptığı hizmetlerden dolayı Başkan Şerifoğulları’na teşekkür ederek, başarılar diledi.

Şerifoğulları: Yatırımlarımız, Elazığlıların teveccühleri ile yeni dönemde de artarak devam edecek

Kurum, STK, esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelmeye devam eden Elazığ Belediye Başkanı ve AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları, 5 yıllık görev süresinde Elazığ’a aşkla hizmet ettiklerini ifade ederek, mahalle ayrımı gözetmeden şehrin her bir köşesine kazandırdıkları yatırımların, Elazığlıların teveccühleri ile yeni dönemde de artarak devam edeceğini vurguladı.

Başkan Şerifoğulları, Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor

Elazığ Belediye Başkanı ve AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri kapsamında kurum ve STK ziyaretlerine devam ediyor, esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelmeyi sürdürüyor.

Başkan Şerifoğulları, Doğukent Mahallesi’nde Elazığ Seninle Gurur Duyuyor Sloganlarıyla Karşılandı

Elazığ Belediye Başkanı ve AK Parti Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım ve Teşkilat mensupları ile birlikte Doğukent Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Mahalle sakinleri Başkan Şerifoğulları’nı, sevgi gösterileri ve 'Elazığ seninle gurur duyuyor.' sloganlarıyla karşıladı.

Milletvekili Nazırlı’nın Hareketi Büyük Tepki Topladı

AK Parti Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısında sahneye çıkan Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı'nın Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın elini sıkmaması büyük tepki topladı.

Cumhur İttifakından Elazığ Turizmi İçin Tarihi Adım

Cumhur İttifakı Elazığ Milletvekilleri  Erol Keleş, Ejder Açıkkapı ve Semih Işıkver ile Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları ve Elazığ MHP İl Başkanı Yunus Bal, TCDD Taşımacılık Genel Müdürü Ufuk Yalçın, TCDD Genel Müdürü Hasan Pezük, Müdür Yardımcıları F.Şinasi Kazancıoğlu ve Turgay Gökdemir’i ziyaret etti.

Başkan Şerifoğulları: Bizim sevdamız da, davamız da Elazığ

Elazığ’daki yoğun programlarına devam eden Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları; “Bizim sevdamız da, davamız da Elazığ.” dedi. Başkan Şerifoğulları’na ziyaretlerinde, AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı da eşlik etti. 

Başkan Şerifoğulları Rakiplerinin Elini Kolunu Bağladı!

Geçen 5 yıllık süreçte Elazığ’ı hizmete boğan, kangrenleşmiş sorunları birer birer çözerek Elazığ’ı sorunsuz bir şehir halinge getiren Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, rakiplerini çaresiz bırakarak proje üretemez hale getirdi. 

Başkan Şerifoğulları; Çalmadık Kapı, Girmedik Gönül Bırakmayacağız

Elazığ’daki ziyaretlerine yoğun bir şekilde devam eden Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, esnaf ve vatandaşlarla buluştu. Şerifoğulları’nın, yeniden Belediye Başkan Adayı gösterildiği için duydukları memnuniyeti ifade eden esnaf ve vatandaşlar, desteklerinin Başkan Şahin Şerifoğulları ile olduğunu söyledi. Başkan Şerifoğulları da; '31 Mart akşamına kadar çalmadık kapı, girmedik gönül bırakmayacağız. Bizim sevdamız, memleket sevdası. Sevdamız, davamız, inancımız Elazığ.' ifadesinde bulundu.

Başkan Şerifoğulları: Harput, Bizim En Önemli Değerimiz

Elazığ’ı karış karış gezerek, vatandaşlarla bir araya gelmeye devam eden Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, yeniden Belediye Başkanı seçildiği takdirde kadim şehir Harput için önemli projeler gerçekleştireceklerini ifade etti. Başkan Şerifoğulları; 'Harput, bizim en önemli değerimiz. Çok güzel bir ortama dönüştürdüğümüz Harput’u, sizlere gururla sunuyoruz. Vatandaşlar, her bir birey Harput’un çok güzel olduğunu bizlere ifade ettikçe, bizler de onur ve gurur duyuyoruz. İnşallah ustalık dönemimizde yapacaklarımız, Harput’u ayağa kaldırarak bölgenin değil, Türkiye’nin değeri olmasını sağlayacak.' dedi.

Başkan Şerifoğulları, Hız Kesmeden Devam Ediyor

Elazığ’daki yoğun temaslarına devam eden Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 50’ler Çarşısı’nı ziyaret ederek, esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Başkan Şerifoğulları’ndan 24 Ocak Depreminin 4. Yıl Dönümü Mesajı

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları 24 Ocak 2020 Elazığ depreminin yıl dönümünde yayımladığı mesajında, “24 Ocak 2020’de yaşadığımız deprem felaketi, şehrimizin yaşadığı en acı felaketlerden biri olarak hafızalarımızda derin izler bırakmıştır.

Sendika ve Vakıf Temsilcilerinden Başkan Şerifoğulları’na Tam Destek

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş ile birlikte Elazığ İl Özel İdaresi personelleriyle bir araya geldi. Başkan Şerifoğulları, Elazığ’da faaliyet gösteren sendika ve vakıf temsilcileriyle de buluştu. 'Hiç arkamıza bakmadan, her daim ve her zaman Şahin Başkanımızın yanında yer alacağız.' diyen sendika ve vakıf temsilcileri de Başkan Şerifoğulları’na tam destek verdi. 

Başkan Şerifoğulları, Gençlerle Buluştu

Elazığ’daki yoğun programlarına devam eden Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları bu kez, AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş ile birlikte gençlerle buluştu. Başkan Şerifoğulları ayrıca, Amasyaspor FK’yı 2-1 mağlup ederek haftayı 3 puanla kapatan 3Gen Holding Elazığspor’u tebrik etti.

Başkan Şerifoğulları, Temaslarını Sürdürüyor

Elazığ’daki yoğun programlarına ve temposuna devam eden Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 31 Mart Mahalli İdareler Seçim çalışmalarını sürdürüyor. 

‘Başkan Şerifoğulları, Elazığ İçin Bir Kazançtır’

Elazığ’ın gelecek vizyonuna değer katan birbirinden kıymetli projeleri bir bir hayata geçirerek, 2019 yılından itibaren hizmet, eser ve gönül belediyeciliği ilkesiyle Elazığlıların sevgisini kazanan Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 31 Mart Mahalli İdareler Seçim çalışmaları kapsamında temaslarını sürdürdü. Ziyaret ettiği her yerde sevgi ve ilgi ile karşılanarak; 'Başkan Şerifoğulları Elazığ için bir kazançtır.' açıklamaları yapılan Başkan Şahin Şerifoğulları’na, AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş de eşlik etti.

Başkan Şerifoğulları, Yoğun Temposunu Sürdürüyor

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 31 Mart Mahalli İdareler Seçim çalışmaları kapsamında yoğun temposunu sürdürüyor. 

Başkan Şerifoğulları: Durmadan Çalışacağımıza Söz Veriyoruz

Elazığ’daki temaslarına yoğun tempo ile devam eden Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 2019 yılında göreve başlar başlamaz hayata geçirdikleri önemli yatırımlarla Elazığ’ı daha yaşanabilir bir kent haline getirebilme ve ileriye götürebilme adına cansiperane şekilde çalıştıklarını dile getirdi. Başkan Şerifoğulları; 'Kıymetli hemşehrilerimiz bizlere yeniden şehrin Şehrül-Emin makamını emanet ederse, durmadan çalışacağımıza söz veriyoruz.' dedi.

ELSAD'dan Başkan Şerifoğulları'na Tam Destek

ELSAD Genel İstişare Toplantısı, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın katılımı ile yapıldı. ELSAD Başkanı Murat Erdoğan, yapılacak olan yerel seçimlerde Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nı destekleyeceklerini açıkladı.

Esnaf Odalarından Başkan Şerifoğulları’na Tam Destek

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Elazığ’da faaliyet gösteren Esnaf Odaları Temsilcilerini ziyaret etti. Esnaf Temsilcilerinin tam desteğini alan Başkan Şerifoğulları, Elazığ Pancar Ekicileri Kooperatifi Üyesi çiftçilerle de buluştu.

Başkan Şerifoğulları, STK ve Oda Temsilcileriyle Buluştu

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, seçim temposunu sürdürüyor. Başkan Şerifoğulları bu kapsamda, Elazığ’da faaliyet gösteren STK ve oda temsilcileri ile bir araya geldi.

Başkan Şerifoğulları’na Yoğun İlgi

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 31 Mart Mahalli İdareler Seçim çalışmaları kapsamında Elazığ Gazi Huzurevi, Ehlibeyt Cemevi ve Kültür Merkezi, Elazığ Cem ve Kültür Vakfı ile Çocuk Evleri Sitesi’ni ziyaret etti. Ziyaretleri esnasında yoğun ilgi ile karşılanan Başkan Şerifoğulları, Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde şehit düşen Kahraman Mehmetçiğimiz P. Söz. Er Kemal Aslan’ın ailesi ile de bir araya geldi. 

Şahin Başkan çıtayı yükseltti; Dev Projeler Yolda

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde AK Parti’den yeniden Elazığ Belediye Başkan adayı gösterilen mevcut belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, önümüzdeki 5 yıllık dönemde Elazığ’a adeta uçurmaya hazırlanıyor. 

Elazığ, Şahin Başkandan Memnun

Elazığ’ın altyapı, otopark, trafik, fuar merkezi, meydan gibi onlarca kronikleşmiş sorununu 5 yıllık hizmet döneminde çözüme kavuşturan, şehri modern ve örnek bir yaşam merkezi haline getiren Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın AK Parti Yönetimi tarafından önümüzdeki dönem için yeniden belediye başkan adayı gösterilmesi Elazığ kamuoyunda büyük memnuniyet oluşturdu.