Sağlık Bakanı Haberleri
SON DAKİKA

Sağlık Bakanı Haberleri

5 Yıldızlı Otel Gibi Hastane

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesinde kanser tedavisi gören ve başarılı geçen ameliyat sonucu sağlığına kavuşan bir hastanın yaşadığı mutluluğu, hastaneden duyduğu memnuniyeti ve duasını sosyal medya hesabından hesabından paylaştı. 

Milletvekili Işıkver: İki İlçeye Hastane Sözü Aldık

MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver, Ağın Belediye Başkanı Ali Uslu ve Sivrice Belediye Başkanı Turgay Gündoğan ile birlikte Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca’yı ziyaret ederek, her iki ilçenin İlçe Devlet Hastanelerinin yapım süreciyle ilgili girişimlerde bulundu.

Milletvekili Keleş, Elazığ İçin Yapılacak Sağlık Yatırımlarını Açıkladı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile bir araya gelen AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, görüşmeler neticesinde Elazığ’da yapılacak olan sağlık yatırımlarını açıkladı.

Elazığ'da vatandaşlar maske takmamaya çabuk alıştı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, korona virüs ile mücadele kapsamında uygulanan maske takma zorunluluğunun sadece kapalı ortamlarda mesafe kuralına göre uygulanacağını bildirdikten sonra Elazığ'da birçok vatandaş maskeye veda etti.

Haftalık vaka artışlarında Elazığ ilk sırada

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın yayınladığı haftalık insidans haritasına göre korona virüs (Covid-19) vaka sayılarında Elazığ, haftalık artışta ilk sırada yer aldı.

Vakaların arttığı Elazığ'da İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Polat, vatandaşları uyardı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın açıkladığı haftalık korona virüs haritasına göre, vaka sayıları en çok artan iller arasında yer alan Elazığ'da halkı tedbirlerle ilgili uyaran İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Cahit Polat, Her an yeni vaka sayılarına dahil olabilirisiniz dedi.

Vaka yoğunluğu en çok artan 10 il arasına giren Elazığ'da vatandaşlar, kuralların ve aşının önemine dikkat çekti

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın açıkladığı verilere göre vaka yoğunluğu bir önceki haftaya göre en çok artan 10 il arasına giren Elazığ'da vatandaşlar, kuralların ve aşının önemine dikkat çekti.

Elazığ'da vaka sayıları hızla düşmeye devam ediyor

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın yayınladığı insidans haritasına göre korona virüs vaka sayılarında düşüş, önceki haftalarda olduğu gibi bu hafta da devam ederken, aşılanma oranı da yükseliyor.

Elazığ'da aşılama artıyor vaka sayıları düşüyor

ELAZIĞ (İHA) – Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın yayınladığı insidans haritasına göre korona virüs vaka sayılarında düşüş devam ederken, aşılanma oranında da yükselme sürüyor.

Elazığ'da aşılamada yükseliş, vaka sayılarında da düşüş sürüyor

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın yayınladığı insidans haritasına göre korona virüs vaka sayılarında düşüş devam ederken, aşılanma oranında da yükselme sürüyor.

Elazığ'da vaka sayıları hızla düşüyor

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın yayınladığı insidans haritasına göre Elazığ'da korona virüs vaka sayılarında düşüş devam ediyor.

Aşının gücü, Elazığ'da vaka sayılarını düşürdü

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın yayınladığı insidans haritasına göre Elazığ'da uzun bir aradan sonra düşüş yaşandı. Vatandaşlar vaka sayılarının düşmesini, aşı oranının yükselmesine bağladı.

Elazığ'da vatandaşlar korona virüs tedbirlerini unuttu, maskeler çene altına indi

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, dün korona virüs haritasında Türkiye'de sarı renkte 10 ilin kaldığını açıkladı. Sarı renkli olan iller arasında yer alan Elazığ'da yoğun kalabalıkların oluştuğu ve maskelerin çene altında olduğu gözlendi.

Vaka sayısının en çok arttığı Elazığ'da maskesiz vatandaş, herkesi maske takmaya davet etti

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca yayınladığı insidans haritasında Türkiye'de ikinci sırada olan Elazığ'da vatandaşlardan hem ilginç hem de sert tepkiler geldi. Maske takmayan bir vatandaş herkesi maske takmaya davet etti.

Fedakar hemşire idari iznini yarıda kesip göreve koşmuş

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın sosyal medyadan paylaştığı tümörden ameliyat olup, idari iznini yarıda kesip görev yapan Elazığlı hemşire Eda Meral, Kesinlikle aşımızı yaptıralım. Ben bir yıldır Covid-19 nedeniyle çocuğumu göremiyorum. Oğlum askeri okulda okuyor, bu aşılama biterse inşallah oğluma kavuşacağım' dedi.

İllere göre koronavirüs vaka sayıları açıklandı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 29 Mayıs-4 Haziran arasında illere göre her 100 bin kişide görülen koronavirüs vaka sayılarını açıkladı.

Bakan Koca: Maskelerin yüzümüzü terlettiği son yaz bu yaz olacak

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 'Aşı programımız ile toplumumuzun en az yüzde 60’ını bağışık hale getirmeden salgının durdurulmasından söz edemeyiz. Bunun için aşı olarak kendimizi ve sevdiklerimizi korumakla sorumluyuz. Bir kez daha tekrar ediyorum, eski normale giden yol aşılamadan geçiyor. Sırası gelen aşısını olarak mücadeledeki yerini alsın. 84 milyon olarak birlikte başaracağız' dedi.

Sağlık Müdüründen Bakan Koca'ya Destek

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın 'Koronavirüs’e karşı birlikte zafere ulaşmak için, Hayatımızın yeniden normalleşmesi için kolları sıvıyoruz' mesajıyla başlattığı kampanyaya il sağlık müdürleri destek verdi. 

Bakan Koca'dan normalleşme mesajı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Covid-19 aşılama kampanyası için kamu spotu paylaştı.

İllere Göre Vaka Sayıları Açıklandı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, haftalık koronavirüs vaka sayısını gösteren insidans haritasını yayımladı.

İllere göre haftalık koronavirüs vaka sayıları açıklandı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, illere göre 100 bin nüfusa karşılık gelen haftalık koronavirüs vaka sayısı tablosunu paylaştı.

Kısıtlamalar kademeli olarak kaldırılacak

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 'Büyük bölümünü evlerimizde geçirdiğimiz bir ayın sonunda kısıtlamaların kademeli olarak kalkacağı günlere ulaşıyoruz' dedi.

İllere Göre Vaka Sayıları açıklandı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, illere göre 100 bin nüfusa karşılık gelen haftalık vaka sayısını gösteren insidans haritasını paylaştı. Haritada Elazığ'da vaka sayısında büyük düşüş olduğu görüldü.

55 yaş üstü vatandaşlara aşılama başladı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın aşılamada yeni bir safhaya geçildiğini açıklamasının ardından 55 yaş üzeri vatandaşların aşılanması süreci başladı.

Vaka sayısında korkutan artış

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, illere göre 100 bin nüfusa karşılık gelen koronavirüs vaka sayılarının olduğu haritayı paylaştı. Haritaya göre, Elazığ'da vaka sayısındaki artış korkutucu seviyeye ulaştı.

Karataş: Sağlık çalışanlarının umutları birer birer tükeniyor

Sağlık Sen Genel Koordinötürü, Elazığlı hemşehrimiz Mehmet Karataş, pandimi döneminde sağlık çalışanlarının yaşadığı sorunları ve sıkıntıları gündeme getirdi. 

İl bazında haftalık vaka haritası paylaşıldı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 'Mutasyonlu virüs aynı yolla ancak daha hızlı yayılıyor. Kısıtlamalar zaruri hale geldi. Birlikte mücadele edip kazanacağız' dedi

Sağlık Bakanı Koca'dan Önemli Açıklamalar

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 'Covid-19 risk haritamız, nüfusun yüzde 80’inin çok yüksek risk grubundaki şehirlerde yaşadığını ortaya koyuyor. Şu anda iki önemli olumsuz faktör güçlerini bize karşı birleştirmiş, daha hızlı yol almamızı zorlaştırmaktadır' dedi.

Son 24 saatte korona virüsten 248 kişi hayatını kaybetti

Sağlık Bakanlığı, son 24 saatte 248 kişinin korona virüsten hayatını kaybettiğini, 52 bin 676 yeni vaka sayısının olduğunu açıkladı.

Haftalık Koronavirüs Vaka Sayıları Açıklandı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, illerde 100.000 nüfusa karşılık gelen haftalık vaka sayısını gösteren insidans haritasının güncel halini paylaştı.