Proje Haberleri
SON DAKİKA

Proje Haberleri

Başkan Adayı Septioğlu: 31 Mart Bu Şehri Ayağa Kaldırma vaktidir

2024 Mahalli idareler seçimlerine doğru düzenlediği proje tanıtım toplantısıyla projelerini açıklayarak şehirde heyecan uyandıran Yeniden Refah Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu, esnaf ziyaretlerine ve vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. 

Başkan Adayı Septioğlu, Elazığ'ı ihya ve inşa edecek projelerini açıkladı

Yeniden Refah Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu, Elazığ'ı geleceğe taşıyacak olan İmar, İnşa ve İhya projelerini açıkladı.

Başkan Adayı Septioğlu, Mevcut Belediye Yönetimini Hedef Aldı

Yeniden Refah Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu, Elazığ Belediyesi’nin içinde bulunduğu durumun çok üzücü olduğuna vurgu yaparak, elektrik borcunu krediyle ödeyen Belediye Başkanı’nın yeni dönem için hala projelerden bahsetmesinin anlaşılır bir durum olmadığını kaydetti. 

Bir Hobim Olsun Projesi İle Eğitimler Devam Ediyor

Bir Hobim Olsun Projesi kapsamında İletişim Lisesi öğrencilerine seramik alanında eğitim verildi.

Yasemin Açık Vakfı, İlk Projesinde Kadınları Destekleyecek

Yasemin Açık Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Yasemin Açık, kadınlara atfedilen toplumsal roller nedeniyle yaşanan eşitsizliklere dikkat çekerek, 'Deprem bölgesindeki kadınlar için şartlar çok daha ağır. Biz de gerek bölgenin daha hızlı toparlanması gerekse toplumsal cinsiyet eşitliğine ve kadınların kalkınmasına katkı sağlamak amacıyla Cumhuriyetimizin 100. yılında kurulan vakfımızın ilk projesini deprem bölgesinden başlayacak şekilde hayata geçirmeyi planlıyoruz' dedi.

Başkan Şerifoğulları’nın Bilim ve Teknoloji Projeleri

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, yeniden Elazığ Belediye Başkanı olarak seçilmesi halinde yeni dönemde Bilim, Uzay ve Gözlemevi, Çocuk Akademisi ve İnsansız Hava Araçları Pisti projelerini hayata geçirecek.

55. Tübitak Bölge Sergisi ve Ödül Töreni Fırat Üniversitesi’nin Ev Sahipliğinde Başladı

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Bilim İnsanı Destekleme Programı Başkanlığı tarafından düzenlenen 55. TÜBİTAK Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Malatya Bölge Sergisi ve Ödül Töreni, Fırat Üniversitesi’nin ev sahipliğinde Elazığ’da başladı.

Başkan Şerifoğulları Beyinleri Yaktı!

Elazığ Belediye Başkanı ve AK Parti Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları, yeni döneme ilişkin merakla beklenen projelerini açıkladı. Profesyonelce hazırlanan lansman programında Başkan Şerifoğulları, gerçekleşmesi halinde Elazığ'a çağ atalacak onlarca proje açıkladı. Geçmiş 5 yıllık süreçte hayata geçirilen projeleri gölgede bırakacak yeni projeler, dinleyenlerin adeta beynini yaktı. Hayalleri zorlayan, baş döndürücü projeler, Elazığ'ı bölgesinde yıldızı sönmeyecek bir şehir haline getirecek türden...

Başkan Adayı Septioğlu, Projelerini Açıkladı

Yeniden Refah Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu, belediye başkanı seçilmesi halinde hayata geçireceği projeleri kamuoyu ile paylaştı. 

Pertek Köprüsü İçin İlk Adım Atıldı

AK Parti Elazığ Milletvekilleri Prof. Dr. Erol Keleş, Ejder Açıkkapı ve Mahmut Rıdvan Nazırlı, Pertek Köprüsü Proje İhalesinin imzalandığını duyurdu.

Camiyi Seviyoruz Namazla Buluşuyoruz Projesi Sona Erdi

Elazığ'da başlatılan Camiyi Seviyoruz Namazla Buluşuyoruz projesi il geneli tüm camilerde sona erdi.

Başkan Alan: Sulama Projelerine Yüzde 50 Hibe Verilecek

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan, kırsal kalkınma destekleri kapsamında, tarımsal sulama sistemlerini verilecek yüzde 50 hibeyle ilgili açıklamada bulundu.

Yasemin Açık Vakfı deprem bölgesinin sosyal gelişimi için proje geliştirecek

Yasemin Açık Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Prof. Dr. Yasemin Açık, 6 Şubat’ta yaşanan deprem felaketinin yıl dönümünde hayatını kaybedenleri andı. Dayanıklı şehirler, dirençli işletmeler, sağlam ve sağlıklı yapılar için her şeyden önce dayanıklı bir toplum inşa edilmesi gerektiğini söyleyen Prof. Dr. Açık, 'Biz de bu yaklaşımla depremden etkilenen kentler başta olmak üzere Doğu ve Güneydoğu Anadolu’da özellikle kız çocuklarının, gençlerin ve kadınların hayatına değer katacak çalışmalar yapmayı, ulusal ve uluslararası olmak üzere kapsamlı iş birlikleri geliştirmeyi hedefliyoruz' dedi.

Bu Proje Harput’ta Uygulanmalı

Tarihi Harput Mahallemizin her köşesi gezilecek, görülecek eşsiz değerlere ve mekanlara sahip. 

SP Başkan Adayı Akın, Bakın Hangi Projesiyle Ön Planda

Elazığ kamuoyu 31 Mart seçimlerine ve başkan adaylarının projelerine kilitlenmişken, Saadet Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Abdullah Akın’ın alelacele  kamuoyuna lanse ettiği projeler arasında yer alan ‘tuvalet projesi’ seçmen üzerindeki şok dalgasını sürdürüyor.

Başkan Şerifoğulları Rakiplerinin Elini Kolunu Bağladı!

Geçen 5 yıllık süreçte Elazığ’ı hizmete boğan, kangrenleşmiş sorunları birer birer çözerek Elazığ’ı sorunsuz bir şehir halinge getiren Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, rakiplerini çaresiz bırakarak proje üretemez hale getirdi. 

Başkan Adaylığını Bırak Muhtar Adayı Ol

Saadet Partisi (SP) Elazığ Belediye Başkan Adayı Abdullah Akın’ın seçimi kazanmak için kamuoyuna açıkladığı projeler hayal kırıklığı yaşattı, dağ fare doğurdu. 

Başkan Şerifoğulları: Harput, Bizim En Önemli Değerimiz

Elazığ’ı karış karış gezerek, vatandaşlarla bir araya gelmeye devam eden Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, yeniden Belediye Başkanı seçildiği takdirde kadim şehir Harput için önemli projeler gerçekleştireceklerini ifade etti. Başkan Şerifoğulları; 'Harput, bizim en önemli değerimiz. Çok güzel bir ortama dönüştürdüğümüz Harput’u, sizlere gururla sunuyoruz. Vatandaşlar, her bir birey Harput’un çok güzel olduğunu bizlere ifade ettikçe, bizler de onur ve gurur duyuyoruz. İnşallah ustalık dönemimizde yapacaklarımız, Harput’u ayağa kaldırarak bölgenin değil, Türkiye’nin değeri olmasını sağlayacak.' dedi.

Fırat Üniversitesinde Yeni Bir Proje Hayata Geçirildi

Fırat Üniversitesinde 4008 TÜBİTAK projesi kapsamında “Robot Arkadaşımla Duyguları Tanıyorum, Legolarla İnşa Ediyorum Projesi” hayata geçirildi.

‘Başkan Şerifoğulları, Elazığ İçin Bir Kazançtır’

Elazığ’ın gelecek vizyonuna değer katan birbirinden kıymetli projeleri bir bir hayata geçirerek, 2019 yılından itibaren hizmet, eser ve gönül belediyeciliği ilkesiyle Elazığlıların sevgisini kazanan Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 31 Mart Mahalli İdareler Seçim çalışmaları kapsamında temaslarını sürdürdü. Ziyaret ettiği her yerde sevgi ve ilgi ile karşılanarak; 'Başkan Şerifoğulları Elazığ için bir kazançtır.' açıklamaları yapılan Başkan Şahin Şerifoğulları’na, AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş de eşlik etti.

Fırat EDAŞ’tan Elazığ’a Cumhuriyetin 100. Yılında 100 Proje

Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş. (FEDAŞ), Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 100. Yılında Elazığ ilindeki 100 projede altyapı çalışmalarını tamamladı. 2023 yılında toplamda 626 milyon TL’nin üzerinde yatırım ile yeni abone bağlantı talepleri, aydınlatma ve şebeke yenileme talepleri karşılanmış oldu.

Keban’a 4.5 Milyon TL’lik Hibe

Keban Kaymakamlığı ve ilçe Tarım ve Orman Müdürlüğünce DAP İdaresine sunulan 2 proje onaylandı.

Milletvekili Keleş, Petrek Köprüsü Projesine İlişkin Açıklamalarda Bulundu

AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, Pertek Köprüsü Projesinde gelinen sürece ilişkin sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu. 

Şahin Başkan çıtayı yükseltti; Dev Projeler Yolda

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde AK Parti’den yeniden Elazığ Belediye Başkan adayı gösterilen mevcut belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, önümüzdeki 5 yıllık dönemde Elazığ’a adeta uçurmaya hazırlanıyor. 

Elazığ'da 160 öğrenciye uygulamalı trafik eğitimi verildi

Elazığ İl Emniyet Müdürlüğünce sürdürülen Trafik Dedektifleri projesi kapsamında 160 öğrenciye uygulamalı trafik eğitimi verildi.

Öğrencilere Trafik Eğitimi Verildi

Elazığ Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü tarafından 2023-2024 eğitim öğretim yılında Trafik Dedektifleri Projesi kapsamında öğrencilere eğitim verildi. Proje çerçevesinde Elazığ Merkez Cumhuriyet İlkokulunda öğretim gören 30 öğrenciye uygulamalı olarak trafik eğitimi verilirken, kurum personeline gerekli bilgilendirmeler yapılarak Trafik dedektifleri kartı, kırmızı düdük ve bilgilendirici broşürler dağıtıldı.

Fırat EDAŞ, Mühendislerinin Yaratıcı Fikirlerini Ödüllendirdi

Sorumluluk sahasında bulunan yaklaşık 2 milyon aboneye elektrik dağıtım hizmeti sunan Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş. (Fırat EDAŞ), Şirket bünyesinde görev yapan mühendislerin ortaya koyduğu birbirinden yaratıcı projeleri ödüllendirdi. Fırat EDAŞ birçoğu hayata geçirilen projeler ile elektrik dağıtım sektörüne katma değer sağlamayı hedefliyor.

Sivrice Engelsiz Yaşam Merkezi’nin İhalesi 27 Aralık’ta Yapılacak

Sivrice Engelsiz Yaşam Merkezi Uygulama Projeleri Hazırlanması işi İhalesi 27 Aralık Çarşamba günü yapılacak.

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARININ SÖZ VERDİĞİ PROJELER, ŞEHRE DAMGASINI VURDU

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın söz verdiği projeler şehre damgasını vurdu.