Osb Haberleri
SON DAKİKA

Osb Haberleri

TEKNOVA OSB Yer Tahsisi İçin İmzalar Atıldı

TEKNOVA OSB Yer Tahsis Belgesi İmza Töreni ETSO’da yapıldı. 293 parselden 115’nin tahsisi için düzenlenen törene katılan Elazığ Valisi Doç. Dr. Ömer Toraman, üretim, yatırım ve istihdam anlamında Elâzığ’da güzel şeyler yaşandığını söyledi

Vali Toraman, EOSB’de İncelemelerde Bulundu

Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman, Elazığ Organize Sanayi Bölgesini (EOSB) ziyaret etti. 

Başkan Alan’dan Elazığ OSB Ziyareti

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan, OSB’deki firmaları ziyaret etti.

Başkan Alan, OSB’de Yatırımcılarla Bir Araya Geldi

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Başkanı İdris Alan, Organize Sanayi Bölgesinde üretim ve istihdamla kent ekonomisine katkı sunan firmaları ziyaret etti.

Elazığ TEKNOVA OSB’ye 3 Milyar 605 Milyon TL’lik Yatırım

Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman başkanlığında Elazığ TEKNOVA Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda alınan kararla birlikte Elazığ TEKNOVA OSB’ye 3 milyar 605 milyon 42 bin 688 TL’lik yatırım yapılacak.

Başkan Alan, Kovancılar Karma OSB’de Temaslarda Bulundu

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan, Kovancılar’daki Karma Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan tesisleri ziyaret ederek yetkililerden bilgi aldı.

Elazığ Teknova OSB’de Yatırımcı Sayısı Artıyor

Elazığ TEKNOVA OSB'de yatırımcı talepleri iki ayda ikiye katlandı. Son değerlendirmeler sonucunda 34 yatırımcının talepleri, Elazığ TEKNOVA OSB Sanayi Parseli Ön Tahsis Komisyonu tarafından incelenip yönetim kuruluna onay için sunuldu. Toplamda ise 89 yatırımcının talepleri değerlendirilerek arazi tahsisleri gerçekleştirildi.

Teknova OSB’de Bin Kişilik İstihdam Hedefiyle Tekstil Yatırımı Gerçekleşecek

İstanbul’da tekstil alanında faaliyetlerini sürdüren Esteks A.Ş firma yetkilisi Engin Öner, Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan ile yaptıkları ikili görüşmeler neticesinde TEKNOVA OSB’de yatırım yapma kararı aldıklarını açıkladı. Yapılacak bu yatırım ile Elazığ’da bin kişilik istihdam kapısı açılacak.

Vali Toraman, OSB’de İncelemelerde Bulundu

Vali Dr. Ömer Toraman, Elazığ’daki mermer fabrikasını ziyaret ederek Başkan Suat Öztürk’ten bilgi aldı.

Elazığ Teknova OSB Yönetim Kurulu Toplantısı Yapıldı

Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman başkanlığında Elazığ Teknova Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu toplantısı gerçekleştirildi

Karma OSB Elazığ’a Hayırlı Olsun

KİAD Başkanı Hanifi Bekirgil, Kovancılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Özdoğan ve Kovancılar Şoförler Odası Başkanı Halit Aydın, Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan’ı ziyaret etti.

Bağımsız Milletvekili Adayı Prof. Dr. Yasemin Açık: Kovancılar ve Palu’da OSB Kurulması Gerekiyor

Elazığ Bağımsız Milletvekili Adayı Prof. Dr. Yasemin Açık, Kovancılar ve Palu ilçelerini ziyaret etti. Vatandaşlar tarafından büyük bir coşkuyla karşılanan Prof. Dr. Yasemin Açık, ilçelerin sorunlarını bildiğini ve bu sorunlarla ilgili projelerinin hazır olduğunu söyledi.

Milletvekili Adayı Nazırlı: Elazığ OSB’de 250 üretici firma, 25 bin çalışan hedefimiz hızlı bir şekilde ilerliyor

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Mahmut Rıdvan Nazırlı, Elazığ Organize Sanayi Bölgesi’nin yeni dönemde sadece önemli firmalara tedarik sağlayan bir merkez olmasını değil kendi markalarını üreten bir üretim üssü olması için canla başla çalışacaklarını belirterek Elazığ OSB’de 250 üretici firma ve 25 bin çalışan hedefine hızlı bir şekilde ilerlendiğini söyledi.

Bulut: Elazığ’ın sanayisini büyüteceğiz

AK Parti MKYK Üyesi Elazığ Milletvekili Metin Bulut Elazığ’a ikinci OSB’nin kazandırılması için çalışmalara başladıklarını duyurdu. Bulut Elazığ MÜSİAD’ın düzenlediği toplantıda konuştu; 'Size sözüm olsun bir an önce ikinci OSB’nin faaliyet başlaması gerekiyor' dedi.

Mustafa Ataş Elazığ OSB’de İncelemelerde Bulundu

AK Parti İstanbul Milletvekili ve AK Parti Eski Teşkilat Başkanı Mustafa Ataş, Elazığ Organize Sanayi Bölgesinde incelemelerde bulundu.

Elazığ OSB Yönetiminden Başkan Alan’a Ziyaret

Elazığ Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Suat Öztürk ve yönetim kurulu üyeleri, Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan'ı ziyaret etti.

Milletvekili Bulut: Elazığ OSB'de Yatırımcı Sayısı ve İstihdam Artıyor

AK Parti MKYK Üyesi Elazığ Milletvekili Metin Bulut, Elazığ Organize Sanayi Bölgesi’ndeki yatırımlar hakkında açıklamalarda bulundu.

Milletvekili Bulut: Elazığ’a 2. Organize Sanayi Bölgesi Kazandırdık

AK Parti MKYK Üyesi Elazığ Milletvekili Metin Bulut, 2. OSB sahasındaki çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu. Milletvekili Bulut, 'Yol, kanalizasyon, yağmur suyu toplama, içme suyu şebekeleri çalışmalarında yüzde 50 ilerleme kaydetmiş bulunuyoruz' dedi.

MÜSİAD Heyeti Elazığ OSB'yi Ziyaret Etti

MÜSİAD Elazığ Şube Başkanı Tekin Gürkan ve beraberindeki heyet, Elazığ Organize Sanayi Bölgesinde alüminyum üzerine hizmet veren bir fabrikada incelemelerde bulunarak fabrika yönetimi ile bir araya geldi.

Milletvekili Demirbağ, OSB’deki Mobilya Üretim Tesislerini Ziyaret Etti

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, Elazığ Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren Erenler Mobilya ve Tüfenkçi Mobilya’nın üretim tesislerinde incelemede bulunarak yetkililerden bilgi aldı. 

Elazığ İl protokolü OSB'de incelemelerde bulundu

Elazığ il protokolü Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Suat Öztürk ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret ederek, Organize Sanayi Bölgesi'nde incelemelerde bulundu.

Başkan Çadırcı, 'OSB yolumuz, hak ettiği standarda kavuşuyor'

Organize Sanayi Yolu'nun hak ettiği standartlara kavuşacağını aktaran Yazıkonak Belde Belediye Başkanı Hatif Çadırcı, 'Problemi el birliği ile çözüme kavuşturmak için İl Özel İdaresi ve belediye ekiplerimiz mesai mefhumu gözetmeden tam hızla çalışmalarına devam ediyor' dedi.

Elazığ OSB'ye üçüncü transformatör kazandırılıyor

AK Parti MKYK Üyesi ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut ile Elazığ Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Suat Öztürk, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez’i ziyaret etti.

Elazığ OSB'den GES Düzenlemesine Tepki

Elazığ Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Suat Öztürk, EPDK tarafından GES projeleri ile ilgili yayınlanan kurul kararının yanlış olduğunu, başta sanayiciler olmak üzere üretim yapan herkesi mağdur edeceğini belirterek, kararın geri çekilmesini istedi.

Elazığ OSB’de istihdam sayısı 11 Bin 500’e yükseldi

Elazığ Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Suat Öztürk’ün girişimleriyle Elazığ’da yatırım yapan firmalar istihdamın artmasına büyük katkı sağlıyor. Elazığ Organize Sanayi Bölgesinde çalışan sayısının bugün itibariyle 11 Bin 500’e yükseldiği açıklandı.

Elazığ Besi OSB Projesi, OSB-2 Programı kapsamına alındı

Elazığ Ticaret Borsası koordinasyonunda projesi hazırlanan, Elazığ Tarıma Dayalı İhtisas Besi OSB Projesi, Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yatırım programında yer alan Tarıma Dayalı İhtisas OSB-2 Programı kapsamında alt proje olarak kabul edildi.

Bu okuldan mezun olan öğrenciler fabrikalarda iş başı yapacak

Elazığ Organize Sanayi Bölgesi (Elazığ OSB) Yönetiminin destekleriyle Zeycan Yıldırım Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi öğrencileri iş garantisi ile eğitim görüyor.

OSB Başkanı Öztürk'ün girişimleri sonuç verdi: Işıl Tekstil Elazığ'da fabrika kuracak

Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Suat Öztürk'ün Elazığ'a 70 milyon Euro'luk bir yatırım yapılacağını ve bin kişiye istihdam kapısının açılacağını duyurdu.

Elazığ'da tarımsal üretime değer katacak Elagro A.Ş.'nin yatırım süreci başlıyor

Tarımına yüksek katma değer sağlamak ve Elazığ'ın sosyo-ekonomik kalkınması için Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) öncülüğünde kurulan Elagro A.Ş. yatırım sürecini başlatıyor. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından desteklenen tesisin Elazığ 1.OSB'de kurulacağı kaydedildi.

Elazığ OSB'de Başkan Öztürk güven tazeledi

Elazığ'da Organize Sanayi Bölgesi Başkanlık seçiminde mevcut başkan Suat Öztürk 115 oy alarak güven tazeledi.